Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kendall Jenner o detronează pe Gisele Bundchen din fruntea listei celor mai bine plătite top-modele

Publicat:

Popularul model american i-a furat primul loc braziliencei pe lista celor mai bine platite top-modele din lume realizata anual de revista Forbes, relateaza online ziarul spaniol ABC.

a detronat-o astfel pe cea care a ocupat primul loc timp de 15 ani în acest ranking realizat de prestigioasa revista pentru 2017.

La doar 22 de ani, cea mai mica dintre surorile clanului Kardashian, a trecut pe primul loc cu încasari totale de peste 18 milioane de euro.

Pe lânga defilarile pentru Victoria's Secret și de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

F1: Max Verstappen, in fruntea listei echipei Mercedes pentru inlocuirea lui Hamilton

13:31, 28.03.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) ar fi in fruntea listei posibililor inlocuitori ai septuplului campion mondial de Formula 1 Lewis Hamilton, in 2025, daca ar fi disponibil, conform conducatorului echipei germane, Toto Wolff, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Verstappen, castigatorul titlului…

Ramona Chiriac vrea sa se retraga din fruntea listei PSD-PNL la europarlamentare (presa)

16:31, 21.03.2024 - Ramona Chiriac l-ar fi informat, joi, pe liderul PSD Marcel Ciolacu, ca nu mai dorește sa deschida lista candidaților PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie, conform Antena 3 și B1 TV.Fosta sefa a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, unde lucreaza din 2020, ar fi invocat…

Universitarii parasesc Cupa Romaniei cu fruntea sus

18:35, 20.03.2024 - Optimile de finala ale Cupei Romaniei la handbal masculin au programat duelul dintre Steaua București și CSU Suceava. Partida disputata miercuri dupa-amiaza in sala Concordia, din Chiajna, a fost foarte disputata și echilibrata și s-a incheiat cu victoria „militarilor", cu scorul de ...

Capitala vietnameza, Hanoi, se afla in fruntea listei cu cele mai poluate orașe din lume

15:55, 04.03.2024 - Capitala Vietnamului se afla in fruntea listei cu cele mai poluate orașe din lume. Statistica a fost realizata de AirVisual. Poluarea este provocata de vehicule și de activitațile industriale. Strazile capitalei Vietnamului, Hanoi, au fost acoperite luni de smogul care a redus dramatic vizibilitatea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?