Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ken Block are o nouă maşină pentru Gymkhana. Performanţele bolidului impresionează (FOTO)

Publicat:

din cadrul SEMA 2014 ne impresioneaza prin masina lui construita pentru Gymkhana 7. O masina unica, construita pe baza unui din 1965, noteaza autostrada.md.

Acest coupe a fost realizat de in colaborare cu Hoonigan și , un alt atlet Monster.

-ului a avut loc la ASD Motorsports in Charlotte, Carolina de Nord, si a durat doi ani. Mașina a fost modificata complet, are tracțiune integrala, iar motorul dezvolta acum tocmai 845 de cai putere.

Toti doritorii pot sa admireze noua jucarie a lui

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Florin Gardoș conduce o mașina de peste 150.000 de euro! Cum arata bijuteria pe patru roți / PAPARAZZI

22:45, 30.04.2024 - Florin Gardoș conduce o mașina de peste 150.000 de euro! Iata cum arata bijuteria pe patru roți a fotbalistului. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Patru politisti uciși intr-un schimb de focuri in Carolina de Nord

16:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord, potrivit AGERPRES.

Masacru! Patru polițiști, impușcați mortal in SUA in timp ce incercau sa aresteze un barbat

12:41, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

Patru politisti au fost ucisi intr-un schimb de focuri in Statele Unite

10:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord.

Scena desprinsa dintr-un film de acțiune: Patru polițiști impușcați mortal in timp ce incercau sa aresteze un barbat

09:25, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

Fenomen bizar care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Oamenii sunt terorizați. Ultima invazie a avut loc in 1803

14:15, 24.04.2024 - Sezonul de anul acesta al cicadelor, o specie misterioasa de insecte, a fost denumit „Cicadageddon”. Asta din cauza faptului ca, anul acesta, s-a suprapus apariția unui numar extrem de mare de specii - un fenomen rar care are loc la cateva sute de ani.  Mulți oameni asociaza sunetul cicadelor cu sfarșitul…

Fenomen bizar care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Oamenii sunt terorizați. Ultima invazie a avut loc in 1803

13:21, 24.04.2024 - Sezonul de anul acesta al cicadelor, o specie misterioasa de insecte, a fost denumit „Cicadageddon”. Asta din cauza faptului ca, anul acesta, s-a suprapus apariția unui numar extrem de mare de specii - un fenomen rar care are loc la cateva sute de ani.  Mulți oameni asociaza sunetul cicadelor cu sfarșitul…

Alerta maxima, in Pitești! Un dispozitiv suspect, descoperit amplasat sub o mașina parcata. Doua instituții importante se afla in apropiere

12:10, 27.02.2024 - "La sediul Secției 3 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-a prezentat un barbat care a sesizat faptul ca a gasit montat pe autoturismul sau, marca Ford Mustang (sub pragul dreapta) un dispozitiv neidentificat (posibil pentru urmarire).Reclamantul a parcat autoturismul in apropierea secției…


Ce parere ai despre aceasta stire?