Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kate Middleton, GELOASĂ pe Regina Marii Britanii! Ce s-a întâmplat la palat în absenţa ducesei

Publicat:

In cadrul unei ceremonii private desfasurate vineri la palatul Buckingham din Londra, a primit titlul onorific de "dame" pentru campaniile sale umanitare legate de agresiunile sexuale in zonele de conflict si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii.

Din cauza greturilor severe pe care le are in timpul sarcinii, Kate nu a putut fi prezenta la eveniment, motiv pentru care acum este pur si simplu geloasa pe regina. Ea nu a facut un secret din faptul ca este o mare fana a .

Din cauza starii de rau accentuata, este plecata…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit din cauza turbulențelor puternice

16:30, 21.05.2024 - A murit din cauza turbulențelor! Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra – Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație. Dupa ce avionul a pierdut 1.800 de metri altitudine, piloții…

Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți din cauza turbulentelor puternice in timpul unui zbor Londra - Singapore

14:16, 21.05.2024 - Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra - Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație.

Alerta intr-un avion care e decolat de la Londra - Un mort și zeci de raniți din cauza turbulențelor

13:51, 21.05.2024 - O persoana a murit dupa ce avionul care zbura de la Londra catre Singapore s-a confruntat cu turbulențe. Zeci de persoane sunt ranite. Avionul a fost deviat catre alt aeroport.Zborul dintre Londra și Singapore a fost lovit de turbulențe severe.Un pasager a murit, potrivit BBC.

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Kate Middleton: Un semnal puternic impotriva Cancerului

16:40, 30.03.2024 - Intr-un gest curajos și sincer, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a facut un anunț emoționant cu privire la lupta personala pe care o duce impotriva cancerului. Anunțul, care a fost facut public intr-o declarație oficiala, a starnit un val de reacții și a oferit o platforma importanta pentru conștientizarea…

Cum a reacționat regele Charles al III-lea dupa ce a aflat ca și Kate a fost diagnosticata cu cancer

22:26, 22.03.2024 - Regele Charles al III-lea, care a fost și el, la randul sau, dignosticat cu o forma de cancer, a spus ca este mandru de curajul de care a dat dovata prințesa de Wales, relateaza revista People, citand un reprezentant al familiei regale britanice.Regele Charles a spus ca este mandru de prințesa de Wales,…

Incendiu la o casa din Lița / Flacarile amenințau sa se extinda la alte trei locuințe

11:05, 13.03.2024 - Eveniment Incendiu la o casa din Lița / Flacarile amenințau sa se extinda la alte trei locuințe martie 13, 2024 11:01 Pompierii militari teleormaneni au fost solicitați in noaptea de marți spre miercuri, in jurul orei 01.00, sa intervina, in localitatea Lița, unde un incendiu a izbucnit la o casa…

Printul William al Marii Britanii s-a retras de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

13:50, 27.02.2024 - Printul William al Marii Britanii a renuntat la participarea la o slujba comemorativa organizata la Castelul Windsor in memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei din cauza unei probleme personale nespecificate, a anuntat marti biroul sau, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?