Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justin Bieber, impresionat de frumusetea unei necunoscute. A aflat cu ajutorul fanilor cine este tanara misterioasa

Publicat:

canadian a declansat o adevarata frenezie pe retelele de socializare dupa ce, impresionat de frumusetea unei fete, pe Instangram, a cerut ajutor fanilor pentru a o gasi.

Mii de fani din intreaga lume, ai cantaretului, au inceput sa investigheze pentru a afla cine este misterioasa bruneta care seamana cu super modelul .

Dupa cateva zile, tanara a fost identificata. Are 17 ani, se numeste Cindy si locuieste in Spania, relateaza .

Fata a postat un mesaj pe Instagram precizand ca nu stie cum sa faca fata acestei situatii…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justin Bieber va deveni pentru prima oara tata. Hailey este insarcinata!

10:21, 10.05.2024 - Justin Bieber va deveni pentru prima oara tata. Hailey este insarcinata! Hailey și Justin Bieber vor deveni pentru prima oara parinți. Cei doi așteapta venirea pe lume a primului lor copil. Aceștia au impartașit aceasta bucurie cu fanii lor de pe Instagram. Justin a postat, pe social media, imagini…

Cand iși va primi Dorian Popa permisul de conducere inapoi. Ce le-a marturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”

23:40, 07.04.2024 - Dorian Popa a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus sub influența substanțelor interzise și a fost prins de polițiști. Recent, artistul a marturisit cand iși va primi inapoi permisul auto. Iata ce le-a marturisit cantarețul fanilor lui de pe rețelele de socializare!

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!

Un internațional portughez s-a filmat in timp ce conducea cu aproape 200 km/h

11:55, 29.02.2024 - Dyego Sousa (34 de ani), fotbalist cu prezențe in naționala Portugaliei, s-a filmat in timp ce conducea cu 188km/h in Spania, țara in care joaca in liga secunda pentru Alcorcon. Jucatorul a starnit controverse in peninsula dupa ce a distribuit videoclipul pe profilul sau de Instagram. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?