Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justin Bieber ii face concurenta lui DiCaprio. Cu ce model Victoria's Secret a fost vazut pe yacht

Publicat:

Multi se intreaba (si nu gasesc niciun raspuns!) cum reuseste sa fie inconjurat numai de femei frumoase si celebre...in cinditiile in care el este vazut ca un pusti scandalagiu si imatur, care nu face decat sa intre in diverse scandaluri.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Richard Abou Zaki țipa la o concurenta de la „Chefi la cuțite”. Juratul a rabufnit: „Am innebunit! Se vedea disperarea pe fața mea”

13:20, 29.04.2024 - Richard Abou Zaki rabufnește in ediția difuzata in seara aceasta de la „Chefi la cuțite”. Echipa sa a caștigat doua probe, insa saptamana trecuta nu a avut noroc, a pierdut battle-ul, iar o concurenta a fost eliminata.In seara aceasta, la „Chefi la cuțite”, cel de-al patrulea battle incinge atmosfera…

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a caștigat battle-ul ieri seara, la Chefi la cuțite, iar proba individuala a eliminat o concurenta in tunica roz

15:55, 25.04.2024 - Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, dupa un battle cu o provocare dificila, dar și cu doua amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a caștigat battle-ul ieri seara, la Chefi la cuțite. O concurenta, eliminata la proba individuala

12:11, 25.04.2024 - Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, dupa un battle cu o provocare dificila, dar și cu doua amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Banel Nicolița a indicat un fotbalist-model pentru Octavian Popescu: „Are exemplul in vestiar!”

22:31, 12.03.2024 - Banel Nicolița (39 de ani) crede ca victoria Rapidului din derby-ul cu FCSB, scor 4-0, a incins lupta la titlu din Superliga. Prezent la un eveniment din cadrul Victory Cup, Banel Nicolița a analizat ultimele rezultate și mutari din Superliga. VIDEO. Banel Nicolița, dezamagit de deznodamantul meciului…


Ce parere ai despre aceasta stire?