Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justificarea perfectă: 30 de minute de somn după ce sună alarma ajută la îmbunătățirea funcției creierului (studiu)

Publicat:

Justificarea perfecta: 30 de minute de somn dupa ce suna alarma ajuta la imbunatațirea funcției creierului (studiu)Oamenii de știința de la Institutul pentru și Departamentul de Psihologie de la Universitatea din Stockholm au efectuat un studiu care a aratat ca intarzierea trezirii dimineața poate fi benefica pentru sanatate. Publicat in Journal of (JSR), raportul descrie doua experimente in care oamenii de știința au analizat efectele acestei practici asupra organismului.

Mai mult de jumatate dintre oameni, judecand dupa studiile anterioare, prefera sa amane…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expoziție despre ultimii dinozauri din Transilvania, la Targu Mureș!

06:05, 07.04.2024 - Muzeul Județean Mureș – Secția de Științele Naturii organizeaza joi, 18 aprilie, de la ora 18.00, vernisajul expoziției "Ultimii dinozauri din Transilvania".Aceasta este realizata de Universitatea „Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar și Laboratorul de Paleotheriologie…

Durerea cronica a genunchilor imbatranește creierul

05:20, 29.03.2024 - Durerea de genunchi poate fi asociata cu o imbatranire accelerata a creierului, conform unui studiu publicat in aceasta saptamana. Durerea cronica musculoscheletala (CMP) este una dintre principalele cauze de dizabilitate, afectand peste 40% din populația lumii și avand un impact asupra funcției cognitive…

Patru elevi reprezinta Neamțul la Olimpiada Naționala de Lingvistica

12:46, 24.03.2024 - Olimpiada Naționala de Lingvistica „Solomon Marcus” destinata elevilor de gimnaziu și liceu va avea loc la Ploiești, in județul Prahova, in perioada 5-7 aprilie. Din județul Neamț vor face parte din lotul de la naționala patru elevi care au obținut locul I la etapa județeana: Maria V. Alexa, clasa a…

Oamenii de știința au descoperit ramașițele celei mai vechi paduri de pe Pamint

04:10, 15.03.2024 - Oamenii de știința britanici de la Universitatea din Cambridge au descoperit ramașițele unei paduri stravechi, care a fost numita cea mai veche de pe Pamint. Zona studiata este situata pe coasta de nord a Devon și Somerset, relateaza "Pravda.ru" cu referire la Journal of the Geological Society. Virsta…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Un desert nou a creat o adevarata isterie la Cluj! Se epuizeaza in cateva minute!

12:20, 09.03.2024 - Desertul devenit celebru pe internet a fost introdus in „meniu” de o cofetarie clujeana. Prajitura s-a epuizat in doar cateva minute de cand a fost scoasa la vanzare. New York Rolls sunt practic spirale foietate, umplute cu crema și glazurate. O cofetarie din Cluj a fost asaltata de clienți dupa ce…

Ce spun SRI, SPP, STS și Ministerul Apararii despre scanerul de maini pe care l-au premiat și care ar fi trebuit sa fie folosit in școlile de Cluj 

13:06, 29.02.2024 - Inventatorul Dumitru Grigore, care a dezvoltat aplicația ce ar fi trebuit sa le faca elevilor clujeni profiluri psihologice complexe doar prin scanarea mainilor, și-a legitimat invenția și prin premiul obținut la Concursul Patriot Fest. Scanerul a trecut printr-o „jurizare de specialitate asigurata…

Frunza artificiala, invenția care poate converti energia solara

17:11, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de „frunza artificiala”, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…


Ce parere ai despre aceasta stire?