Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalist cu Pulitzer, un ilegal în America

Publicat:

Unul dintre castigatorii premiului Pulitzer din 2008, , a marturisit intr-un material publicat in ca nu are acte si lucreaza ilegal pe teritoriul American.

In cei 18 ani care au urmat sosirii sale pe teritoriul American, in 1993, Vargas si-a falsificat documentele, gratie bunicilor sai americani, a facut studii si si-a construit o cariera de journalist: “La suprafata, mi-am creat o viata corecta. Am trait visul american”, a spus jurnalistul.

In 2008, a obtinut premiul Pulitzer pentru acoperirea…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Veneția devine primul oraș din lume care interzice accesul turiștilor fara programare in zilele aglomerate

16:50, 05.04.2024 - Incepand cu luna aprilie, turiștii care intenționeaza sa viziteze Veneția in zilele aglomerate vor fi obligați sa se inregistreze online, conform New York Times, pentru a se evita supraaglomerarea.

Ucraineni gasiti ascunsi intr-un canal de irigatii, dupa ce au trecut ilegal frontiera

18:21, 01.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au depistat doi barbati din Ucraina care au traversat raul Prut inot, cu intentia de a obtine o forma de protectie a statului roman. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de reprezentantii Inspectoratului Teritorial…

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Povestea de viața a lui Jelo Husni. Concurentul de origine siriana a ajuns ilegal in Romania: „Am platit 2.500 de euro ca sa...” / VIDEO

23:40, 19.03.2024 - Jelo Husni este unul dintre concurenții ediției cu numarul 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, ediție difuzata pe data de 19 martie 2024. Concurentul de origine siriana și-a spus povestea impresionanta de viața in episodul din aceasta seara.

Parlamentul European dezbate joi situația tezaurului național al Romaniei insușit ilegal de Rusia

07:55, 14.03.2024 - Comisia Europeana va sustine joi o declaratie in fata eurodeputatilor pe tema restituirii tezaurului romanesc, insusit ilegal de Rusia in timpul Primului Razboi Mondial. Declaratia Comisiei va fi urmata de o dezbatere, dupa care va fi supusa la vot o rezolutie conexa, conform agendei sesiunii plenare…

Un barbat a incercat sa introduca ilegal in țara 200.000 euro, bani ascunși in bagajul de cala

23:25, 02.03.2024 - Polițiștii și lucratorii vamali au descoperit vineri, pe Aeroportul Otopeni, in bagajul de cala al unui roman care venea din Spania 200.000 de euro, pe care acesta intenționa sa ii introduca ilegal in țara.

Razboi in Silicon Valley: OpenAI și NYT se confrunta intr-un proces istoric

17:50, 28.02.2024 - OpenAI, compania din spatele inovatorului chatbot ChatGPT, a solicitat unui tribunal federal din Statele Unite sa respinga procesul intentat de publicatia New York Times (NYT). Astfel, OpenAI susține ca ziarul i-a „spart” in mod intenționat sistemul de inteligența artificiala pentru a genera probe false.…

Bomba din curte. 24 de tone de azotat de amoniu, depozitate ilegal de un barbat din Arad

13:50, 22.02.2024 - Un barbat din Arad este cercetat penal pentru ca ar fi depozitat 24 de tone de azotat de amoniu, fara sa respecte normele legale. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru poluare cu substanțe periculoase.

CE solicita Romaniei sa recupereze de la Blue Air ajutorul de stat ilegal de 33,84 de milioane de euro

14:00, 16.02.2024 - CE a cerut Romaniei sa recupereze ajutorul de stat acordat Blue Air de aproape 34 milioane de euro, pe care il considera ilegal dat fiind ca nu a restabilit viabilitatea pe termen lung a companiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?