Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jumătate dintre români plănuiesc să-şi instaleze sisteme fotovoltaice, în următorii doi ani

Publicat:

Mai mult de jumatate dintre romani (52,2%) intentioneaza sa instaleze sisteme fotovoltaice in urmatorii doi ani, iar 40% dintre cei interesati au in vedere un buget intre 15.000 si 20.000 de lei pentru fiecare proiect.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate de milion de romani au votat degeaba. Voturile nule au crescut cu doua treimi din 2019 in 2024.

19:10, 14.06.2024 - Numarul voturilor nule la alegerile din 9 iunie reprezinta 5,1% din voturile exprimate, fata de 2019 cand acesta a fost de 2,89%, fiind unul dintre procentele cele mai mari raportate la numarul de alegatori care au participat la procesul electoral.

Reforma administrativ-teritoriala, susținuta de peste jumatate dintre romani. Oamenii vor servicii publice mai bune SONDAJ

10:35, 06.06.2024 - Mai mult de 50% dintre romani cred ca serviciile publice ar beneficia de pe urma unei reforme administrativ-teritoriale. La fel de mulți ar fi de acord cu comasarea unor localitați și cu inființarea unor regiuni care includ mai multe județe, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.…

Propunere: O noua categorie de romani care va plati la jumatate serviciile publice de apa potabila și salubrizare

14:20, 07.05.2024 - Un proiect de lege a fost depus la Senat de catre PSD, propunand extinderea reducerii de 50% a taxei pentru serviciile publice de salubrizare și apa potabila nu doar pentru locuitorii din Rezervația Biosferei „Delta Dunarii”, ci și pentru cei din Munții Apuseni.

Cand intra primul escavator pe șantierul Spitalului Regional de Urgența Cluj. Mircea Abrudean: „Vor veni jumatate dintre romani sa se trateze”

17:55, 22.04.2024 - Prima cupa de excavator la Spitalul Regional de Urgența va intra in pamant in jurul datei de 10 mai, a anunțat in exclusivitate la ZIUA LIVE Secretarul General al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean. S-au gasit soluții și pentru finanțarea Spitalului Pediatric Monobloc.

Jumatate dintre romani considera ca situatia economica este mai degraba buna

16:01, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE.

Peste jumatate dintre romani recicleaza in prezent prin Sistemul Garantie-Returnare (Kantar)

07:16, 11.04.2024 - Mai mult de jumatate dintre romani au adoptat Sistemul Garantie-Returnare (SGR), iar 25% dintre acestia afirma ca returneaza frecvent ambalajele cu simbolul SGR la punctele de colectare, arata datele unui studiu intocmit de Kantar. Conform datelor centralizate, 58% dintre respondenti au declarat ca…

Cum depistam și tratam alergiile de primavara. Aproape jumatate dintre romani sufera de o forma de alergie

23:26, 10.04.2024 - A inceput sezonul alergiilor, și mulți dintre noi confundam simptomele cu cele ale unei raceli, avertizeaza medicii. Oficial, 8 milioane de romani au cel puțin o forma de alergie, arata datele Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica.

Nici jumatate din populația județului nu are canalizare

00:10, 09.04.2024 - O singura localitate din Buzau corespunde normelor europene privind epurarea apelor uzate, 42 la suta dintre locuitorii judetului avand acces la sisteme de canalizare, dintre care doar aproximativ 6 la suta in mediul rural. Cerintele de conformare ale Directivei Comisiei Europene privind epurarea apelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?