Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jumătate dintre consumatori consideră că noile experiențe digitale sunt un substitut satisfăcător

Publicat:

In timpul pandemiei de COVID-19, mai mult de opt din zece consumatori (82%) au incercat pentru prima data cel puțin o activitate digitala, cum ar fi comandarea on-line a produselor alimentare, folosirea unei aplicații educaționale sau dedicate exercițiilor fizice, potrivit studiului Deloitte Global Marketing Trends 2021, și mai mult de jumatate dintre aceștia (53%) considera […] dintre consumatori considera ca noile experiențe digitale sunt un substitut satisfacator apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul European a aprobat noi reguli care fac reparațiile mai ușoare pentru consumatori

16:50, 23.04.2024 - Noile norme adoptate de Parlamentul European consolideaza dreptul la reparare, urmaresc reducerea deșeurilor și sprijina sectorul reparațiilor prin repararea mai ușoara și mai ieftina a bunurilor.

Europa a intrat intr-o „era pre-razboi” din cauza invaziei ruse in Ucraina, considera Donald Tusk: „Știu ca suna devastator, in special pentru generația mai tanara”

19:05, 29.03.2024 - Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Prim-ministrul Poloniei, Donald Tusk, considera ca invazia Rusiei in Ucraina a aruncat Europa intr-o „era pre-razboi”, iar ideea de conflict convențional „nu mai este un concept din trecut”, relateaza DPA, vineri, potrivit TVRinfo.ro. Europa a intrat intr-o „era pre-razboi”…

Romania, in „Air Schengen” din 31 martie. Bogdan Despescu (MAI) a explicat noile reguli din aeroporturi: „Am luat masuri care sa compenseze lipsa controalelor sistematice”

14:10, 29.03.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Romania intra in Schengem aerian (și maritim) din 31 martie. Prin urmare, controalele din aeroporturi vor fi ridicate. Chestorul general de politie Bogdan Despescu, secretar de stat in Ministerul de Interne, a declarat ca structurile MAI s-au pregatit pentru a compensa…

Legea privind serviciile digitale: procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare conținand clarificari – in consultare publica

19:45, 28.03.2024 - Dupa intrarea in vigoare a Legii nr. 50/2024 privind stabilirea unor masuri pentru aplicarea Regulamentului (UE) 2022/2065 al Parlamentului European și al Consiliului din 19 octombrie 2022 privind o piața unica pentru serviciile digitale și de modificare a Directivei 2000/31/CE, precum și pentru modificarea…

Creșterea anuala cu doar 5% a plaților digitale genereaza in 5 ani majorarea PIB-ului Romaniei cu 7 miliarde lei

14:15, 28.03.2024 - Miercuri, 27 martie, la Palatul Victoria, Ministerul Cercetarii, Inovarii și Digitalizarii, in parteneriat cu Cancelaria Prim-ministrului, a organizat o masa rotunda dedicata dialogului și identificarii de soluții digitale pentru combaterea economiei informale. In Romania, o creștere de 5% a plaților…

51% dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare

17:20, 22.03.2024 - Studiu Waterdrop Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Waterdrop anunța lansarea studiului despre preferințele consumatorilor din regiunea ECE privind hidratarea. Compania producatoare de Microdrinks și recipiente sustenabile se angajeaza sa promoveze un stil de viața sanatos și durabil, incurajand consumul…

Sondaj: Razboiul din Ucraina și alocarea mai multor bani pentru Armata

15:05, 12.03.2024 - Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in februarie 2024, trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania. Razboiul din Ucraina, periculos pentru Romania 76% dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos…

Companiile a caror activitate implica riscul de expunere a lucratorilor și la substanțe care afecteaza reproducerea, nu doar la agenți cancerigeni sau mutageni, obligate sa ia masuri de prevenire și protecție

14:36, 29.02.2024 - Executivul a aprobat transpunerea Directivei (UE) 2022/431 prin modificarea și completarea Hotararii Guvernului nr. 1093/2006 și a Hotararii Guvernului nr. 1218/2006, in vederea alinierii prevederilor naționale la cele ale Uniunii Europene. Noile prevederi extind domeniul de aplicare și pentru substanțe…


Ce parere ai despre aceasta stire?