Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Julius Caesar, de pe scena maghiarului clujean, pe cea de la Seul

Publicat:

Julius Caesar, de pe scena maghiarului clujean, pe cea de la Seul Spectacolul Teatrului Maghiar din Cluj, Julius Caesar, in regia lui Silviu Purcarete, se joaca in deschiderea celei de-a 17-a ediții a Festivalului de Arte Performative de la Seul.

Festivalul, organizat anual începând cu 2001, este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Coreea de Sud și Asia și are ca scop prezentarea celor mai importante creații ale artelor performative (teatru și dans) contemporane.

Festivalul de Arte Performative de la Seul se desfașoara timp de o luna, în mai…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Targovișteanul Albert Sandu, din nou pe podiumul Campionatului Național de Latte Art

09:15, 14.05.2024 - Tanarul barista Albert Sandu s-a impus din nou intr-o competiție de profil. Acesta a devenit vicecampion național – Campionatul Național de Latte Art 2024. “In primul rand, mulțumesc Fragilistic Coffee, Marius Nița și Tiberiu Nița pentru fiecare cuvant de incurajare și fiecare gest de susținere. Au…

Albert Gugulan a venit acasa cu marele trofeu al concursului „Stelle di Roma 2024”

00:06, 10.05.2024 - Demonstrație excepționala a talentului, premiata pe masura! Albert Gugulan și-a demonstrat și in afara granițelor țarii iubirea pentru muzica și pian, și a primit marele premiu al concursului internațional „Stelle di Roma 2024”. Trofeul „Grand Prix Il Premio Absolutto” al concursului internațional de…

Mireasa - Capriciile iubirii. Controverse dupa gala de vineri atunci cand s-au facut nominalizari: „Cel mai rau lucru...”. Albert, Vlad și Alexandru sunt in cursa de eliminare

20:00, 06.05.2024 - Ultima gala de vineri a starnit o mulțime de reacții in casa Mireasa. Albert, Alexandru și Vlad au intrat in cursa de eliminare, iar cei trei sunt convinși ca de acum incolo a inceput cu adevarat competiția.

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni intre Ionela și Albert! Concurenta regreta ca a ramas in emisiune: ”Nu imi e bine deloc” / VIDEO

21:30, 30.04.2024 - Au aparut tensiuni intre Albert și Ionela! Concurenta a fost in cursa pentru eliminare, dar in urma voturilor concurenților, a ramas in emisiune. Deși ar fi fost o veste buna, se pare ca ea regreta ca nu pleaca acasa. Totul s-ar fi intamplat din cauza lui Albert.

Actorul Ervin Szucs, distins cu premiul „Banffy Miklos”

14:36, 11.06.2013 - Actorul Teatrului Maghiar Cluj, Ervin Szucs a primit premiul „Banffy Miklos”, pentru rolul Christian din spectacolul Aniversarea de Thomas Vinterberg, Mogens Rukov si Bo Hr. Hansen, regia: Robert Woodruff.

Aron Dimeny, portretizat ca actor de film la Teatrul Maghiar

13:08, 14.03.2013 - Un eveniment dedicat portretului de film al lui Aron Dimeny, actor al Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC) va fi organizat joi, 21 martie, de la ora 20, in sala studio a institutiei. Programul TMSC din intervalul 18-24 martie include alte trei spectacole si doua reprezentatii ale unui spectacol invitat…

Teatrul Maghiar si-a premiat cei mai buni artisti din stagiunea trecuta. Ervin Szucs, castigator a doua premii

16:08, 11.12.2012 - Conducerea Teatrului Maghiar de Stat Cluj a acordat premiile artistice si ale companiei pentru stagiunea 2011-2012.


Ce parere ai despre aceasta stire?