Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Julia Roberts, sexy la 43 de ani în costum de baie pe o plajă din Hawaii

Publicat:

este in continuare o “” (femeie frumoasa). La 43 de ani actrița arata bine și are un corp pe care multe femei ar vrea sa-l aiba la aceasta varsta, relateaza . Cu familia-i alaturi, s-a relaxat pe nisipurile unei plaje din Hawaii, unde și-a dezvaluit silueta frumoasa intr-un costum de plaja inflorat. Mama a trei copii, vedeta inca atrage camerele de filmat ale paparazzilor care arata ca actrița este inca in forma buna și se simte bine in piele ei.Foto: fadedyouthblog.comVezi AICI mai multe poze cu !

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia a atras 1,6 milioane de oameni VIDEO

13:00, 05.05.2024 - Peste un milion de persoane s-au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, infruntand temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului sau mondial „Celebration”.

Plaja din Grigorescu a starnit discuții aprinse: „Doar mie mi se pare deplasat sa stea lumea la plaja, in costum de baie, in mijlocul orașului?”

12:31, 22.04.2024 - Postarea unui clujean pe o platforma de socializare a starnit discuții aprinse. Zilele trecute primarul i-a invitat pe clujeni sa se bucure de plaja urbana din cartierul Grigorescu, insa se pare ca unor locuitori ai orașului ideea li se pare „puțin deplasata”.„Doar mie mi se pare puțin deplasat, sa…

Neversea cauta peste 1.000 de voluntari pentru cea de-a sasea editie de festival de la Constanta

13:45, 18.04.2024 - Neversea, cel mai mare festival de pe o plaja din Europa, se apropie, iar fanii acestuia se pot bucura de una dintre cele mai tari editii anul acesta, intre 4 7 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanta. Organizatorii festivalului cauta peste 1.000 de voluntari care sa li se alature in cea de a sasea…

Boris Johnson cere statelor occidentale sa ajute Ucraina: Daca va cadea, va fi o catastrofa

18:00, 13.04.2024 - Afirmatiile au fost facute in cadrul unui editorial publicat in Daily Mail, in care Boris Johnson face apel la statele occidentale sa ofere Ucrainei sprijinul de care are nevoie, potrivit fluierul.ro. „ Daca Ucraina cade, va fi un punct de cotitura catastrofal in istorie – și o umilința totala pentru…

Incendiu puternic, sambata dimineața, pe plaja din Corbu, Constanța

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați, informeaza Mediafax.

SUA și Marea Britanie au trimis avioane de recunoaștere dupa ce avionul secretarului britanic al apararii a fost afectat de bruiajul rus

14:16, 15.03.2024 - SUA și Marea Britanie au trimis joi avioane de recunoaștere in apropiere de enclava rusa Kaliningrad dupa ce semnalul prin satelit al avionului secretarului britanic al apararii a fost bruiat cu o zi in urma pe cand se intorcea din Polonia, relateaza Daily Mail.

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!


Ce parere ai despre aceasta stire?