Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Judecătorul Lia Savonea, candidată pentru şefia CSM

Publicat:

Update: a ajuns la sediul CSM pentru a participa la plenul al Magistraturii.   , candidata pentru sefia CSM, a fost intrebata de , sefa ICCJ, daca i se pare ca este o figura care impune respect in sistemul judiciar. "Da, ma straduiesc sa raspund celor mai inalte exigente si, indiferent de ce functie am avut, am incercat sa fac lucrurile cat mai bine, sa-mi respect statutul, profesia, sa fiu un exemplu pentru ceilalti, sa fac lucrurile cat mai bine, sa fiu un exemplu pentru colegii mei si, cel mai important,…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, nu a promovat evaluarea in fața Comisiei de evaluare: Decizia CSM

14:00, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Daca eu caștig 55 de mii de lei pe an, cum pot trai pe 100 de mii?

13:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Comisia ma suspecteaza ca aș fi avut venituri nedeclarate”

12:55, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Svetlana Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Pentru mine intrebarea cu fluxul de 30.000 euro a fost o catastrofa. Și relația cu soțul s-a deteriorat

12:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM examineaza rezultatele evaluarii Svetlanei Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ: „Declar abținere, din motiv ca este fina mea de cununie”

11:21, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Un magistrat de la Criuleni preia, temporar, șefia Institutului Național al Justiției: Despre cine este vorba

14:40, 19.03.2024 - Magistratul Adrian Cerbu, de la judecatoria Criuleni, a fost detașat pentru exercitarea temporara a atribuțiilor de director al Institutului Național de Justiție. Decizia a fost luata la ședința de astazi a Consiliului Superior al Magistraturii.

(live/update) CSM, in ședința: Detașarea unei judecatoare pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului, pe ordinea de zi

09:21, 07.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 7 martie, in ședința. Pe ordinea de au fost 8 subiecte, printre care și detașarea judecatoarei Aliona Miron pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?