Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Judecătoare, adusă cu mandat la DNA

Publicat:

, magistrat in cadrul , a fost adusa, marti dimineata, cu mandat la sediul DNA Ploiesti, aceasta urmand a fi audiata de procurorii anticoruptie.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu spray lacrimogen intr-un liceu: O eleva, dusa la spital

15:50, 14.05.2024 - O eleva a unui liceu din municipiul Ploiesti a fost dusa, marti, la spital, dupa ce pe holul institutiei de invatamant ar fi fost pulverizat spray lacrimogen. "La data de 14 mai a.c., in jurul orei 11,30, politistii din cadrul Sectiei nr.

Claudia Millian, pasarea albastra a modernitații noastre

06:11, 09.05.2024 - Pe 21 februarie 1887 s-a nascut la București, in familia unui antreprenor petrolist din Ploiești, Claudia Millian, viitoarea soție a lui Ion Minulescu (primul soț a fost un publicist, Cristea Dumitrescu). Dar sa deslușim povestea acestei profesoare de des

Sfanta Lumina va fi adusa sambata de la Ierusalim - Traseul și locurile unde va fi distribuita

08:25, 04.05.2024 - Sfanta Lumina va fi adusa de la Ierusalim, in seara zilei de sambata, și va fi oferita delegaților eparhiilor prezenți la Aeroportul Otopeni, anunța Patriarhia Romana. Sfanta Lumina va fi primita la Catedrala Patriarhala la ora 19.00, potrivit mediafax.

Radu Moldovan candideaza pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Nasaud

18:26, 13.03.2024 - Liderul PSD Radu Moldovan și-a anunțat astazi candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean. Acesta a ales sa iși anunțe candidatura alaturi de managerul Spitalului Clinic Județean de Urgența Gabrial Lazany, chiar in fața noii cladiri a unitații medicale. PSD și-a anunțat candidatul…

Soacra premierului britanic Rishi Sunak a fost numita in Parlamentul Indiei. Sudha Murthy va avea un mandat de 6 ani

23:35, 08.03.2024 - Soacra premierului britanic Rishi Sunak a fost desemnata sa faca parte din Camera Superioara a Parlamentului Indiei. Sudha Murthy, in varsta de 73 de ani, este casatorita cu Nagavara Ramarao Narayana Murthy, co-fondatorul miliardar al gigantului tehnologic mondial Infosys, informeaza BBC.

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Robert Negoița va candida la Primaria Sectorului 3 din partea PSD

17:35, 01.03.2024 - Marți, in cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validata in unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert Negoita la Primaria Sectorului 3. Așadar, Robert Negoița se arunca din nou in lupta electorala pentru funcția de primar al Sectorului 3! Edilul și-a propus…

Iohannis o susține pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la Comisia Europeana

08:35, 20.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat susținerea pentru Ursula von der Leyen, propusa de CDU pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene. „Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de președinta a Comisiei Europene. Increzator in eforturile ei de a consolida…


Ce parere ai despre aceasta stire?