Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jucăriile nu sunt pentru toată lumea! Un celebru fotbalist n-a știut să folosească mașinuțele în parc. VIDEO PAPARAZZI

Publicat:

Jucariile nu sunt pentru toata lumea! Mihai Raduț, fotbalistul legitimat la a ieșit in parc impreuna cu partenera lui de viața, , dar și alaturi de fiul sau, pe care il iubește extrem de mult. Paparazzii noștri au fost extrem de vigilenți, iar atunci cand credea ca nimeni nu-l vede, ei l-au prins...in fapt!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Cum iși petrece Adi Vasile timpul liber. Antrenorul, extrem de atent la ce poarta cand iese din casa / PAPARAZZI

23:40, 13.04.2024 - Cum și in compania cui iși petrece Adi Vasile timpul liber. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care arata ca antrenorul este extrem de atent la ce poarta cand iese din casa.

Produsul romanesc care face furori in toata lumea. A devenit celebru chiar și in China. Se vinde ca painea calda

10:40, 12.04.2024 - Un produs romanesc a provocat isterie la nivel internațional. Este foarte iubit la noi in țara, dar se bucura de un succes formidabil și peste hotare. Se vinde pe banda rulanta in magazine și chinezii pur și simplu il adora. Produs romanesc, certificat UE Romania este cunoscuta la nivel mondial pentru…

Grindeanu despre Fritz: „Un primar rupt complet de marile proiecte pe care alte orașe au știut sa și le promoveze”

22:21, 08.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit luni seara și despre Timișoara, orașul unde s-a lansat in politica. Acesta considera ca Dominic Fritz nu este un oraș potrivit pentru orașul de pe Bega. „Lumea in acest moment, și asta v-o spun ca timișean, iși dorește proiecte concrete, iși dorește…

Experiment Agro Jurnal: Insecticid extrem de periculos, interzis in toata lumea, gasit in verdeața de sezon

07:05, 18.03.2024 - Experiment Agro Jurnal cu rezultate ingrijoratoare: insecticide extrem de periculoase au fost gasite in verdeața de sezon. DDT-ul este un insecticid extrem de toxic, interzis de multa vreme in Uniunea Europeana și in intreaga lume.

Le Monde: De fapt, Emmanuel Macron i-a dezvaluit lui Putin un secret știut de toata lumea: Occidentul are deja trupe in Ucraina

20:30, 01.03.2024 - Prin declarația facuta despre posibilitatea trimiterii de militari occidentali in Uraina, președintele francez Emmanuel Macron a dezvaluit, fara sa vrea, ca in Ucraina sunt deja prezenți „membri ai diverselor servicii occidentale”, informeaza publicația franceza Le Monde.

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Decizia care va arunca in aer Orientul Mijlociu: lumea araba va reacționa extrem de dur

07:16, 19.02.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al premierului Benjamin Netanyahu, a avertizat duminica ca Israelul va lansa o ofensiva impotriva orasului Rafah daca ostaticii israelieni detinuti in Gaza nu vor fi eliberati pana la inceputul Ramadanului, transmite AFP. Un atac al Israelului…


Ce parere ai despre aceasta stire?