Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jojo, în costum de baie după ce a născut a doua oară. Și-a dus fetița la piscină

Publicat:

Jojo, in costum de baie dupa ce a nascut a doua oara. Actrița și se afla in acest weekend la mare impreuna cu fetița lor și baiețelul vedetei din casnicia anterioara. Jojo, in costum de baie dupa ce a nascut a doua oara. Aflați la malul marii, pentru a participa la nunta prietenului cu Catalina, actorul și iubita lui profita din plin de timpul liber și se relaxeaza la piscina. Jojo, in costum de baie alaturi de fetița ei „Zoricel cu colacel! Pupici din vacanta!!”,  a scris Jojo pe contul de socializare. Deși nu a trecut multa vreme de cand a nascut pentru a doua oara,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa o baie in piscina, o fetița de 10 ani a murit din cauza unei amibe mancatoare de creier

12:05, 01.05.2024 - Naegleria fowleri, cunoscuta ca „amiba care mananca creierul”, a facut o victima de doar 10 ani. Micuța balerina Stefania Villamizar Gonzalez a murit la doar 10 ani. Amiba a ucis pana acum 97% dintre persoanele care au luat contact cu ea. O fetița din Columbia s-a stins dupa ce a luat amiba mancatoare…

Ce relație are Alex Velea cu cei doi baieți ai sai. „La mine vin cu toate prostiile. Atunci o bag pe nevasta-mea la inaintare”

14:05, 24.04.2024 - Antonia și Alex Velea formeaza un cupu din 2012 și au impreuna doi baieti, pe Dominic, care s-a nascut in 2014 și Akim, nascut in 2016. Fetița artistei din primul mariaj, Maya, are deja 14 ani. Invitat in podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, Alex Velea a spus cum iși cresc el și Antonia baieții,…

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Anunțul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. „Am avut și ani de zile in care am trait viețile separat”

10:35, 09.03.2024 - Mihai Bobonete și Catalina sunt casatoriți de 15 ani și se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viața de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume.Actorul și soția lui se cunosc de 30 de ani,…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?