Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jo Jo Dan va lupta contra lui Kell Brook, pe 28 martie, la Sheffield, pentru titlul mondial

Publicat:

Pugilistul roman , poreclit , va lupta pentru titlul mondial IBF la categoria semimijlocie pe data de 28 martie, contra deținatorului centurii, , intr-o gala care va avea loc la Sheffield, in orașul natal al englezului de 28 ani.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un adolescent din India devine cel mai tanar pretendent la titlul mondial de șah

10:20, 23.04.2024 - Un adolescent din India devine cel mai tanar pretendent la titlul mondial de șah. La doar 17 ani, el il va infrunta pe campionul mondial. Anterior, cel mai tanar pretendent a fost rusul Kasparov, care avea 20 de ani, potrivit mediafax.

Vlad Covaliu a castigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual

18:01, 18.04.2024 - Scrimerul roman Vlad Covaliu a castigat joi, la Riyad, in Arabia Saudita, titlul mondial al juniorilor la sabie masculin, in proba individuala a Campionatelor Mondiale de Scrima pentru cadeti si juniori, potrivit news.ro

De ce a ales David Popovici sa fie cazat in afara Satului Olimpic la JO 2024? „Este important ca un sportiv sa aiba liniștea necesara pregatirii”.

19:50, 29.03.2024 - Inotatorul roman David Popovici (19 ani), fost campion european si mondial, precum si recordman mondial, a confirmat ca la Jocurile Olimpice de la Paris va fi cazat in afara Satului Olimpic si ca va beneficia de protectie privata.

Romania 'lupta' contra risipei de mancare cu o aplicație mobila, dezvoltata de un start-up din Ungaria

03:10, 27.03.2024 - Start-up-ul Munch din Ungaria a lansat oficial pe piata din Romania aplicatia sa contra risipei de mancare. Alexandru Turcanu se va ocupa de vanzari pe plan local, anunța Ziarul Financiar, citeaza Mediafax.  Start-up-ul Munch din Ungaria, care a dezvoltat o aplicatie mobila ce ajuta la reducerea…

Cel mai ofertat antrenor roman din Superliga a dat verdictul: „Lupta patru, dar caștiga FCSB. Cea mai mare inspirație a lui Dinamo este Kopic”

16:30, 22.03.2024 - Liviu Ciobotariu, 52 de ani, a refuzat mai multe oferte din Liga 1 in ultimele luni. Contactat de GSP, antrenorul a analizat lupta la titlu și cea pentru evitarea retrogradarii. Liviu Ciobotariu, 52 de ani, poate primi, neoficial, titlul de cel mai ofertat antrenor roman la nivelul Superligii. ...

Cine aduce titlul? Cine decide lupta pentru Europa? 6 jucatori-cheie care pot influența play-off-ul

07:35, 14.03.2024 - Lupta in play-off-ul Superligii se anunța una extrem de incinsa, iar fiecare dintre cele 6 echipe se va baza pe anumiți jucatori sa decida meciurile echilibrate. Cine poate fi decisiv in play-off? Care sunt jucatorii care pot influența in orice moment soarta unui meci? Gazeta Sporturilor a facut o lista…

Pilotul care ataca in justitie Formula 1 pentru titlul mondial din 2008

11:00, 12.03.2024 - Brazilianul Felipe Massa, in varsta de 42 de ani, a intentat un proces la Inalta Curte din Londra impotriva Formula One Management (FOM), a fostului sef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, si a FIA.

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.


Ce parere ai despre aceasta stire?