Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

J.K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter”, are în pregătire două cărţi

Publicat:

Celebra scriitoare britanica le-a dezvaluit fanilor ei de pe Twitter ca a inceput sa lucreze la doua volume noi - unul va fi publicat cu numele ei, iar celalalt sub pseudonimul literar .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Ruleta in filme și carți

12:45, 16.05.2024 - La fel cum pokerul se bucura de faima internaționala in cadrul jocurilor de carți, ruleta este recunoscuta drept jocul principal de cazinou. Celebra roata colorata predominant in roșu și negru este zona de interes central in orice cazinou terestru și, mai nou, pe platformele online care ofera live casino…

JK Rowling provoaca poliția sa o aresteze, conform noii legi privind infracțiunile motivate de ura. „Aștept cu nerabdare”

19:51, 02.04.2024 - Celebra autoare, JK Rowling, a provocat poliția din Scoția sa o aresteze in conformitate cu noua lege a Partidului Național Scoțian (SNP) privind infracțiunile motivate de ura. Declarația vine in urma afirmațiilor sale despre persoanele transgender.

VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a intamplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

03:50, 22.03.2024 - In Scotia, trenul cu aburi Jacobite, cunoscut pentru aparitia sa in versiunea cinematografica a cartilor "Harry Potter" de J. K. Rowling, a fost oprit miercuri, potrivit The National Scot. Oficiul pentru Reglementare Feroviara (ORR) a acuzat West Coast Railways, compania care exploateaza celebrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?