Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

J.K. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, a fost acuzată de transfobie în urma unor mesaje postate pe Twitter

Publicat:

Autoarea britanica J.K. Rowling, cunoscuta pentru seria de romane '''', se afla din nou in mijlocul unei controverse provocate de o serie de mesaje publicate pe Twitter si criticate de activistii pentru drepturile persoanelor transsexuale, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Dragan, acuzata ca l-a inșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Cum se apara inca soția lui, fiind in plin divorț: „Primesc mesaje...”

12:00, 02.05.2024 - Denisa Dragan este acuzata ca l-a inșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Ramore de la iUmor și inca iubita lui sunt in plin divorț. Iata cum se apara fosta partenera de viața a caștigatorului de la iUmor!

Mesaje ingrijoratoare postate de un fost fotbalist din Ligue 1: „Nu plangeți pentru mine”

17:40, 05.04.2024 - Percy Prado, fost fotbalist la Nantes și Sporting Cristal, a publicat vineri mai multe mesaje de adio pe rețelele de socializare. Din fericire, o postare ulterioara anunța ca peruanul este bine, alaturi de familia sa.

VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a intamplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

03:50, 22.03.2024 - In Scotia, trenul cu aburi Jacobite, cunoscut pentru aparitia sa in versiunea cinematografica a cartilor "Harry Potter" de J. K. Rowling, a fost oprit miercuri, potrivit The National Scot. Oficiul pentru Reglementare Feroviara (ORR) a acuzat West Coast Railways, compania care exploateaza celebrul…

Internetul a luat foc! Val de mesaje de susținere pentru Simona Halep

18:45, 05.03.2024 - Vestea reducerii suspendarii Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni a aruncat in aer rețelele sociale. Hotararea luata de Tribunalul de Arbitraj Sportiv a starnit bucurie in randul susținatorilor fostei lidere WTA. Fanii tenisului au reacționat pe X, fostul Twitter, unde și-au manifestat bucuria pentru…

Rețeaua sociala X este acuzata ca ia bani de la teroriști pentru bife albastre. Houthi și Hezbollah, printre conturile validate

12:55, 15.02.2024 - Rețeaua lui Elon Musk X, fost Twitter, este acuzata ca a acceptat plați pentru bife albastre de la grupari teroriste desemnate și de la unele organizații carora li se interzice sa opereze in SUA, informeaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?