Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jessica Simpson a pozat dezbrăcată, cu burtica de gravidă la vedere

Publicat:

Cantareața și actrița a acceptat provocarea de a poza dezbracata, pe coperta revistei Elle. Insarcinata in ultimul trimestru, vedeta in varsta de 31 de ani a renunțat la haine și și-a etalat burtica intr-un pictorial indrazneț.

Sursa: captuta YouTube

In interviul care insoțește pictorialul, Jessica a vorbit despre pasiunea ei pentru moda, dar și despre fetița pe care o va aduce pe lume in scurt timp. Frumoasa blonda a spus ca iși dorește ca odrasla ei sa fie cocheta și sa-i calce pe urme.

"Jur, voi da ortul popii daca ea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein va deveni tata pentru a 4-a oara / FOTO

22:00, 27.03.2024 - Andreea Sasu a postat primele imagini cu burtica de gravida. Iata in ce ipostaze s-a afișat celebrul model, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein are toate motivele sa radieze de fericire, mai ales pentru ca peste cateva luni va deveni din nou tata.

Vladuța Lupau este insarcinata a doua oara. Și-a aratat burtica de gravida pe scena, la Sala Palatului: „O alta minune” VIDEO

09:35, 24.03.2024 - Vladuța Lupau, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, este insarcinata a doua oara. Cantareața a dat vestea cea mare și și-a aratat burtica de gravida sambata, in timpul concertului de la Sala Palatului.Sambata, 23 martie, Vladuța Lupau a facut show pe scena de la Sala Palatului, acolo unde…

EXCLUSIV. Vladuța Lupau, insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat cantareața marea veste / VIDEO

20:30, 23.03.2024 - Zi speciala pentru Vladuța Lupau. Artista se pregatește de venirea pe lume a celei de-a doua minuni din viața ei, caci este insarcinata din nou. Cantareața a pregatit un moment special in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a dat vestea cea mare.

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?