Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Garner – Cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu

Publicat:

Formeaza alaturi de unul dintre cele mai durabile cupluri, este mama a trei copii extraordinari, iar acum revine pe marile ecrane intr-unul dintre cele mai importante filme ale anului, “Dallas ”, jucand alaturi de .

Si, daca in viata de zi cu zi prefera tinutele casual, optand pentru jeansi, tricouri sau pulovere, pe covorul rosu, Jennifer se transforma intr-o diva. Fie ca alege creatiile Oscar de la Renta, Gucci sau , aceasta “girl next door” primeste numai cuvinte de lauda din partea criticilor de moda.

Vezi mai multe…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții demne de covorul roșu in aceasta seara

20:06, 18.05.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș s-au pregatit in cele mai mici detalii pentru semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Atat jurata cat și prezentatoarea transforming show-ului au bifat apariții spectaculoase in ținute care le-au complimentat trupurile perfecte.

Fiica lui Ben Affleck vrea sa fie baiat? S-a ras in cap și și-a schimbat numele

19:10, 19.04.2024 - Seraphina Rose (15 ani), fiica lui Ben Affleck (51 de ani) și a lui Jennifer Garner (52 de ani), a anunțat ca și-a schimbat numele in Fin, la o slujba de pomenire pentru bunicul ei. Nu a dat mai multe detalii, insa a venit rasa in cap și imbracata intr-un costum barbatesc. Evenimentul a fost […] The…

Fiica de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck s-a prezentat cu o noua identitate in biserica. Seraphina Rose, de nerecunoscut FOTO

12:10, 16.04.2024 - Tanara de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck, fosta Seraphina Rose, și-a facut prima sa apariție oficiala sub un nou nume, Fin, la o slujba de pomenire pentru tatal lui Jennifer, weekendul trecut.

Țara care interzice covorul roșu la evenimentele oficiale

22:15, 31.03.2024 - Covorul rosu este astazi un simbol al celebritatii, pe care pasesc actorii la premiile Oscar sau politicienii la evenimente de inalta prestanța. In ciuda importanței sale, se pare ca au aparut țari care vor se renunțe la acest accesoriu de lux.

Cele mai frumoase apariții la petrecerile de dupa Oscaruri

10:46, 13.03.2024 - Cele mai frumoase apariții la petrecerile de dupa Oscaruri Imediat dupa ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2024, vedetele s-au indreptat la petrecerile care se organizeaza anual in cinstea acestei gale. Ținutele pentru aceste evenimente sunt atent alese, la fel ca cele de pe covorul roșu . Și…

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?