Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Japonia are cea mai îmbătrânită populație din lume. Cu toate acestea, a evitat o criză Covid-19 la unitățile de îngrijire pentru vârstnici

Publicat:

Japonia are are o populație mult imbatranita, mulți oameni fiind internați in centre de ingrijire. Chiar și așa, disciplina și pregatirea au facut ca pandemia sa nu loveasca acolo unde ajunge cel mai ușor: la cei batrani, care traiesc in instituții de ingrijire, scrie Washington Post.Japonia are cea mai imbatranita populație din lume, cu o varsta medie de 47 de ani și o speranța de viața de peste 81 de ani. Peste 28 la suta dintre niponi au peste 65 de ani, inaintea Italiei, care se afla pe locul doi cu 23 la suta, și in comparație cu cei 16 la suta dintre americani. Situație care ar fi putut…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla reduce prețurile unor modele in Europa, dupa ce a anunțat reduceri și in SUA

18:55, 21.04.2024 - Tesla reduce prețurile unor modele in Germania și in alte țari din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat duminica un purtator de cuvant, potrivit Reuters. Masura vine in contextul in care compania a dezvaluit ca reduce prețurile in China și in Statele Unite. CITEȘTE ȘI – Tesla reduce cu 2.000…

Ursula von der Leyen, pusa la zid de un ministru german: „Au fost ani pierduți”

20:25, 11.04.2024 - Ministrul german de finante Christian Lindner a criticat-o joi in termeni duri pe presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, acuzand-o pentru dificultatile economice ale UE in competitia globala, relateaza AFP. „Sa o spunem direct, anii petrecuti sub responsabilitatea unei Comisii prezidate…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

07:16, 05.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

14:10, 04.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Moda mașinilor electrice franeaza brusc - Mașinile cu motoare pe combustie interna revin pe creștere (studiu Deloitte)

00:10, 24.02.2024 - Consumatorii de pe pietele dezvoltate, atat din Europa, cat si de peste Ocean, se uita la pret atunci cand isi aleg o masina noua, iar performanta vehiculelor este pe primul loc in optiunile cumparatorilor din China si Coreea de Sud, timp in care masinile cu motoare pe combustie interna revin pe crestere…

Putin a aprobat vanzarea diviziei din Rusia a HSBC catre banca privata rusa Expobank

06:56, 20.02.2024 - HSBC a declarat in iunie 2022 ca a convenit sa vanda un pachet de 100% din unitate, HSBC Bank (RR) LLC, catre Expobank. Moscova a inasprit constant restrictiile privind vanzarile de active straine, de atunci, bancile cerand aprobarea presedintelui Putin pentru orice tranzactie. HSBC si Expobank nu au…

Breșa in Occident: UE invita China sa-i ”fure” legal secretele tehnologice

07:50, 31.01.2024 - O directiva a Bruxelles-ului amenința securitatea economica europeana, proprietatea intelectuala și creșterea afacerilor, beneficiarul fiind China. In zilele de inchidere ale anului 2023, legislativii Uniunii Europene au trecut grabit printr-un acord politic puțin observat referitor la o lege propusa…


Ce parere ai despre aceasta stire?