Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jaf ca în filme! O maşină blindată ce transporta bani a fost jefuită de trei indivizi înarmaţi

Publicat:

Imagini ce pareau desprinse dintr-un film de actiune au fost filmate de camerele de supraveghere ale unei banci din . In plina zi, o masina blindata ce transporta bani a fost jefuita de trei indivizi inarmati.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Gardoș conduce o mașina de peste 150.000 de euro! Cum arata bijuteria pe patru roți / PAPARAZZI

22:45, 30.04.2024 - Florin Gardoș conduce o mașina de peste 150.000 de euro! Iata cum arata bijuteria pe patru roți a fotbalistului. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

(VIDEO)Cerul s-a intunecat. SUA, lovite de tornade

09:05, 27.04.2024 - Uriase vartejuri intunecate care strabat cerul; zeci de tornade au lovit centrul Statelor Unite vineri, provocand pagube semnificative si ranind cel putin trei persoane, potrivit autoritatilor, transmite AFP. Peste 70 de tornade au fost inregistrate vineri de American Weather Services (NWS), majoritatea…

Imagini halucinante cu mașina in care a murit Madalin, baiatul din Olt. A fost distrusa complet și au ramas doar fiare / FOTO

10:10, 23.04.2024 - Madalin a murit in condiții ingrozitoare, iar acest lucru il confirma și imaginile ingrozitoare cu mașina lui, dupa tragedie. Dintr-o mașina noua și frumoasa, aceasta s-a transformat intr-un morman de fiare și a fost distrusa complet. Din acel loc a fost extras trupul neinsuflețit al lui Madalin.

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Ferrari, dat in judecata de un client din SUA. ...

13:10, 20.03.2024 - Constructorul italian a fost dat in judecata de catre un client din Statele Unite. Conform publicației Bloomberg, Iliya Nechev, un locuitor din statul California, a inițiat procedura legala din cauza ca mașina sa, un Ferrari 458 Italia fabricat in 2010, are probleme majore la frane. Mașina a fost cumparata…

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 


Ce parere ai despre aceasta stire?