Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande, a anunţat că e însărcinată cu primul copil

Publicat:

Premierul neozeelandez a anuntat ca va naste primul ei copil impreuna cu partenerul ei in luna iunie si ca intentioneaza sa se intoarca la birou dupa sase saptamani de concediu maternal, relateaza DPA.

"Suntem amandoi cu adevarat fericiti. Voiam o familie dar nu era siguri ca acest lucru se va intampla pentru noi, ceea ce a facut ca aceasta veste sa fie neasteptata dar extraordinara", a anuntat intr-un comunicat de vineri.

Joi ea i-a dezvaluit vestea vicepremierului si i-a cerut sa preia rolul de premier interimar…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama de nedescris! Un copil de 2 ani moare dupa ce o casa gonflabila este spulberata de vant. Mama insarcinata, devastata - VIDEO

16:40, 04.05.2024 - Un baiețel de 2 ani și-a pierdut viața intr-un tragic accident, dupa ce o casa gonflabila in care se juca a fost spulberata de vant. Incidentul s-a produs la o locuința particulara, unde mai mulți copii se aflau in interiorul structurii gonflabile.

Acțiunile Chinei in Pacific au starnit o serioasa ingrijorare in Noua Zeelanda

07:25, 03.05.2024 - Ministrul de Externe al Noii Zeelande, Winston Peters, a denuntat vineri dorinta Chinei de a-si spori prezenta in domeniul securitatii in insulele Pacificului, avertizand impotriva actiunilor care ar putea "destabiliza" sau slabi securitatea regionala, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit

11:25, 18.03.2024 - Chiar daca mama a supraviețuit, tragedia a lasat o amprenta profunda asupra intregii familii. The post TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit first appeared on Informatia Zilei .

Caz șocant! Copil de 11 ani, ucis cu cuțitul in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit. Barbatul fusese eliberat din inchisoare cu o zi inainte de atac

17:41, 16.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a incercat sa iși apere mama insarcinata de fostul iubit. La doar o zi dupa ce barbatul a fost eliberat din inchisoare, acesta a vrut sa ii ia viața fostei partenere, insa, din neatenție, l-a omorat pe fiul femeii.

Scandalul școlii in care a fost violat un elev - Ciolacu ia masuri dupa ședința cu Deca (surse)

13:05, 05.03.2024 - Ministrul educatiei, Ligia Deca, a fost marti la Palatul Victoria pentru a-i prezenta premierului Marcel Ciolacu situatia de la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu din Capitala, unde un copil ar fi fost fost violat de doua ori, in toaleta. Potrivit unor surse guvernamentale, in urma ședinței s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?