Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de jurizare

Publicat:

a venit pe scena iUmor și nu s-a mai ascuns! I-a facut o adevarata demonstrație de iubire lui , insa juratul s-a lasat greu. Iata ce s-a intamplat pana la final!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Robert Andrei Candoi s-a intors in sezonul 13. Marele anunț pe care l-a facut, dupa jurizare

21:40, 16.04.2024 - Robert Andrei Candoi, singurul concurent care a venit de 10 sezoane la Chefi la cuțite, s-a intors in bucatarie. Acesta a venit cu un preparat neașteptat pentru a-i surprinde pe cei patru jurați. De altfel, a facut un anunț la care nimeni nu se aștepta.

Știrile Antena Stars. Caz șocant! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame. Micuțul s-a stins din viața la doar o luna dupa ce a venit pe lume / VIDEO

20:01, 16.04.2024 - Un nou caz șocant in Rusia! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame dupa ce l-a folosit drept cobai, la doar o luna de viața. Oamenii legii l-au reținut pe barbat, dar și pe soția lui, și l-au condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapta sa.

Delia Matache, data pe spate de un fost prezentator TV din Romania: ‘E atat de mișto, nici nu trebuie sa spuna ceva’

10:21, 16.04.2024 - Victor Slav și-a facut apariția pe scena de la iUmor și a facut show, spre entuziasmul tuturor prezențelor feminine. Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Catalin Bordea i-au apreciat prestația de pe scena, insa Delia a fost, pur și simplu, fascinata de fostul prezentator de la meteo. Delia Matache, cucerita…

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea și disciplina. Catalin Bordea: „A fost foarte rigid, la obiect”

21:05, 07.04.2024 - Teodora Strezea are 21 de ani și este polițista. A venit la iUmor, deoarece considera ca: „Tot timpul am fost bufonul locului”. Marian Godina i-a dat curaj sa se expuna in fața publicului.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Doina Teodoru, replica neașteptata pentru Catalin Bordea: „Nu mai fi enervant și insuportabil”. Ce a deranjat-o pe actrița

15:26, 22.02.2024 - Doina Teodoru apare in cea de-a doua ediție a emisiunii „iUmor”, sezonul 16, la Antena 1. Actrița urca pe scena duminica și face declarații neașteptate la adresa juraților Cosmin Natanticu, Catalin Bordea și Cheloo. Cel de-al doilea episod din „iUmor”, sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta,…

Reacția PAS, dupa criticile ca a adus un tanar in scaun cu rotile la ședința CMC și lasat sa se taraie pe jos

18:55, 08.02.2024 - PAS Chișinau a venit cu o reacție, dupa criticile ca a adus un tanar in scaun cu rotile la ședința CMC și lasat sa se taraie pe jos. Potrivit formațiunii, inițiativa a venit de la persoana care are grija de baiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?