Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Surpriza serii: Dan Badea și Șerban Copoț, moment memorabil de roast. Ce „atac” a pregătit duo-ul

Publicat:

Dupa ce au „incasat” și ei remarci acide in cadrul tuturor rosturilor sezonului 13, prezentatorii iUmor, Șerban Copoț și , au venit pregatiți pentru „dulcea razbunare”. Momentul a fost unul savuros.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Show memorabil Coldplay la București. Cum s-a vazut concertul din tribune. Despre momentul Babasha FOTO VIDEO

10:10, 13.06.2024 - Zeci de mii de romani au așteptat mulți ani ca trupa Coldplay, una dintre cele mai iubite de pe planeta, sa vina sa concerteze in Romania. Iar concertul memorabil de miercuri 12 iunie de pe Arena Naționala a merit fiecare secunda, fiecare minut, fiecare zi și fiecare an de așteptare.

Sadeck Waff a semnat momentul surpriza din cadrul evenimentului IQOS Together X

14:30, 25.05.2024 - Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunitații. Toate simțurile au fost activate intr-o simfonie de mișcari și culori al carei punct culminant a fost invitatul special al evenimentului. Pentru prima oara in Romania, Sadeck Waff, dansator și coregraf…

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

iUmor. Dan și Madalina Badea, surpriza serii. Cei doi indragostiți au adus zambetul pe buze juraților și telespectatorilor / VIDEO

23:50, 12.05.2024 - In episodul din aceasta seara a emisiunii iUmor Sezonul 16, difuzat pe data de 12 mai 2024, Dan și Madalina Badea au avut o surpriza pentru jurați și telespectatori. Cei doi indragostiți au aparut impreuna pe scena emisiunii și au avut un moment care a starnit hohote de ras.

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

„Surpriza” avuta de mai mulți buzoieni, in momentul in care au vrut sa schimbe bani

14:45, 18.04.2024 - Doi barbați au fost arestați dupa ce au plasat bancnote false de 50 de euro in localitați din județele Buzau și Vrancea. Pentru a-și ademmeni victimele, ai au pretins un preț mai mic decat cursul valutar oficial. Ulterior, banii au fost identificați ca fiind contrafacuți, pagubiții realizand ca au fost…

Cați bani a platit Delia pentru geaca de rafie. Artista și-a luat și caciula la fel: „Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”

10:35, 26.03.2024 - Delia a atras din nou atenția fanilor, dupa ce a ales sa poarte haine confecționate din materialul celebrelor sacoșe de rafie. Artista a scos din buzunar cateva sute de lei pentru o geaca și o caciula.Delia Matache, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar indrazneț și nonconformist, a reușit sa atraga…


Ce parere ai despre aceasta stire?