Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Andrei Averian, numărul din care jurații nu au înțeles nimic: „Tu ai omorât pe cineva?”

Publicat:

s-a prezentat pe scena iUmor, in ediția cu numarul 6 a sezonului 13, cu un moment de stand-up comedy, care i-a bagat insa in ceața pe jurați. Iata numarul care a ridicat semne de intrebare!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Cezar Ouatu vine cu trupa lui de stand-up comedy muzical la „iUmor”. Delia e incantata: „Imi plac momentele lor sunt acordate, armonizate”

13:45, 09.05.2024 - Cezar Ouatu urca pe pe scena „iUmor”, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Jurații sunt impresionați de momentul prezentat de trupa lui de stand-up comedy muzical. Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii…

Moment magistral la Romanii au talent. Mia Rusu a lasat juratii cu gura cascata, are doar 11 ani. Bobonete: „Ne-ai omorat, ce forta ai avut! M-am tinut de masa”

00:35, 27.04.2024 - O copila cu chip de inger, dar cu forța unui unui uragan. Mia Rusu a oferit un moment magistral la Romanii au talent, in doar cateva minute petrecute pe scena, a lasat jurații cu gura cascata. Micuța de doar 11 ani a adus lacrimi in ochii tuturor celor din sala. Un copil cu un talent […] The post Moment…

De ce a ucis-o pe femeia gasita tranșata langa Autostrada A1. Cetațeanul turc a povestit tot

08:35, 16.04.2024 - La doua zile dupa ce a recunoscut ca a omorat-o si tranșat-o pe Mirela, cetațeanul turc a fost adus la casa lui din Rahova pentru reconstituirea crimei. Criminalul turc le-a povestit procurorilor cum a omorat-o pe femeie și de la ce a pornit totul. Barbatul a recunoscut ca a ucis-o pe femeie. A spus…

Și-a omorat iubita cu 30 de lovituri de cuțit, dar vrea sa fie arestat la domiciliu! Cererea pe care a facut-o Mirel in fața instanței, dupa crima savarșita in Timișoara

10:10, 25.03.2024 - In timp ce familia o plange pe Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, Mirel incearca sa obțina o decizie in favoarea lui. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar spera ca aceasta masura sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu.

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Polițistul din Sibiu, omorat in timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum. Radu s-a stins din viața la doar 38 ani: ”Este al doilea...” / FOTO

09:56, 01.03.2024 - Polițistul din Sibiu, care s-a stins din viața in timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum. Radu a murit la doar 38 de ani, iar colegi din intreaga țara au fost alaturi de el in ultimele clipe. Radu a suferit rani foarte grave, din cauza carora nu a mai putut fi salvat.


Ce parere ai despre aceasta stire?