Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iulia Vântur: Îmi spăl vasele şi îmi duc singură gunoiul

Publicat:

Chiar daca multe dintre vedetele din Romania au angajati care se ocupa de treburile lor, exista si exceptii. Una dintre acestea este si Iulia Vantur, vedeta care admite ca isi spala singura vasele si duce gunopiul tot de una singura.

(foto) spune ca nu apeleaza la ajutorul nimanui pentru treburile casnice. "Eu ma consider un om cat se poate de normal, imi fac singura cumparaturile, circul prin acelasi trafic sa-mi rezolv problemele administrative, sa-mi platesc facturile. Nu-mi duce nimeni gunoiul si nici nu-mi spala altcineva vasele

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scuza folosita de barbați din toate țarile ca sa fuga de treburile casnice. Psiholog: „Femeia inca platește tributul pentru a fi independenta și de succes”

23:05, 12.05.2024 - Un studiu internațional a scos la iveala scuza generala a barbaților ca sa fuga de treburile casnice. Romania, Italia și Grecia sunt țarile europene in care tot ceea ce ține de casa și de copii este o „treaba strict a femeilor“.

Discriminare intre sexe. Femeile din Romania se ocupa exclusiv de treburile casnice și creșterea copiilor

14:40, 10.05.2024 - Treburile casnice și ingrijirea copiilor sunt exclusiv „sarcini de femeie" in Grecia, Italia și Romania, fața de alte țari europene, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Studii Demografice din Barcelona.

Orasul din Romania unde gunoiul este transformat in energie curata. 25.000 tone deșeuri reziduale pe an vor fi valorificate energetic: "E un obiectiv indrazneț"

09:45, 10.05.2024 - Intr-un oraș din Romania, gunoiul este transformat in energie curata. 25.000 tone deșeuri reziduale pe an vor ar urma sa fie valorificate energetic. Valoarea adjudecata a contractului este de 60.794.052 lei, fara TVA, finanțarea fiind asigurata din fonduri proprii ale Consiliului Județean.

63% dintre romani nu se spala pe dinti, conform unui raport

07:30, 29.04.2024 - 63% dintre romani nu se spala pe dinti si doar 17% din populatie intra intr-un cabinet stomatologic in scop preventiv, conform unui raport din 2021. Recent, Colegiul Medicilor Stomatologi a demarat un studiu la nivel national, pentru a gasi motivele pentru care Romania a ajuns pe ultimul loc in ceea…

Romanul care ii ingrijește mașinile Regelui Charles: „Regele, cu siguranța, nu știe ca eu sunt cel care ii spala mașinile”

16:20, 11.04.2024 - Un tanar care a plecat din Romania in urma cu 7 ani pentru un trai mai bun a dat lovitura in Marea Britanie dupa ce și-a deschis propria afacere! Iata care a fost evoluția romanului de-a lungul timpului.

Mircea Fechet: Importam multe deșeuri. Mai nou, gainaț se importa, e neplacut sa constați asta

19:25, 04.04.2024 - Mircea Fechet, ministrul Mediului a vorbit joi, in exclusivitate la „Interviurile Digi24.ro” despre deșeurile importate in Romania. „Este neplacut sa constați ca mașini second-hand, vehicule scoase din uz, cauciucuri, deșeuri textile echipamente electrice și electronice și, mai nou, gainaț se importa”,…

Milionar la 23 de ani, Selly iși face singur treburile! Ce a cumparat celebrul vlogger de la o farmacie / PAPARAZZI

23:35, 23.03.2024 - Selly prefera simplitatea, chiar daca are milioane de euro! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” celebrului vlogger și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare cu tanarul. Iata ce a cumparat de la o farmacie din Capitala!

Ministrul Muncii: „Din septembrie 2024 romanii vor primi pensiile recalculate”

19:25, 28.02.2024 - In ședința de astazi a Guvernului au fost aprobate Normele de Aplicare pentru Legea nr. 360/2023. Astfel se va putea incepe efectiv recalcularea tuturor pensiilor din Romania. Acest instrument legislativ fac parte din proiectul amplu asumat de Guvernul Romaniei de a recalcula toate pensiile din sistemul…


Ce parere ai despre aceasta stire?