Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IUBITUL lui BAHMU, de mână cu o altă FEMEIE! Vezi cine este misterioasa tânără!

Publicat:

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost surprins zilele trecute in compania unei domnișoare, fața de care era extrem de afectuos.

Mihai, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost surprins recent, la doar cateva saptamani de la impacarea cu vedeta de televiziune, de mana cu o alta femeie, mult mai tanara.

Presa a speculat imediat, cum ca Mihai și-ar fi tras o iubita mai tanara, iar barbatul a vrut sa lamureasca lucrurile.

”Tanara domnișoara ma iubește foarte mult, o iubest foarte mult și eu. Este o nepoata foarte apropiata. Este fiica varului…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa rusa dezvaluie numele soldatului american arestat pentru furt - La mijloc ar fi o femeie

10:05, 07.05.2024 - Un soldat american care a fost retinut in Rusia sub acuzatia de comportament infractional a fost arestat la decizia unui tribunal din Vladivostok pentru acuzatii de furt, a anuntat marti agentia de presa RIA, aflata sub controlul statului. Citand biroul de presa al instantei, RIA a precizat ca soldatul,…

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

Vali Vijelie, prins in ofside de paparazzi. In ce ipostaze a fost fotografiat alaturi de o femeie misterioasa

12:41, 22.04.2024 - La ceas de seara, Vali Vijelie a fost surprins alaturi de o bruneta misterioasa, cu care s-a intalnit intr-o benzinarie din zona Fantana Miorița. Cei doi au mers apoi intr-un complex rezidențial, de unde nu au mai ieșit.

O femeie a vazut ca „porțile iadului” par sa se deschida chiar in curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de filmat

13:46, 13.04.2024 - O femeie a fost de-a dreptul bulversata atunci cand a privit imaginile de pe camerele de supraveghere și a vazut ce se intampla noaptea in curtea casei sale. A spus tuturor ca „porțile iadului” se deschid noaptea, cand se lasa intunericul.

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Copil de 15 ani, din Dambovița, surprins la volanul unei mașini de polițiști! O femeie ii incredințase autoturismul

15:01, 03.03.2024 - Un copil de 15 ani a fost prins de polițiști, joi, in timp ce conducea o mașina pe drumul județean 702A, pe raza satului Voia, comuna Crangurile. Uluitor este faptul ca in urma verificarilor efectuate de oamenii legii s-a constatat faptul autoturismul a fost incredințat minorului, care nu poseda permis…


Ce parere ai despre aceasta stire?