Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubiţelul vrea să tatueze o verighetă pe degetul lui Jennifer Lopez

Publicat:

(43 de ani) a izbucnit in ras cand mult mai tanarul iubit, , i-a sugerat sa-si faca amandoi tatuaje pe degete in loc de verighete.

Dansatorul, in varsta de 25 de ani, este disperat sa se insoare cu diva, potrivit Showbizspy. Dar, in loc sa-i cumpere verigheta, ar prefera s-o tatueze. "Cand i-a spus ce are de gand, Jennifer nu si-a mai putut stapani rasul", a dezvaluit o sursa.

JLO a inceput relatia cu Casper dupa ce s-a despartit de cel de-al treilea sot, , care este tatal gemenilor ei, Max si Emme,…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde Armand vrea un restart profund al USR. „N-am sa arat cu degetul responsabilii pentru rezultatul slabe”

13:36, 16.06.2024 - Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat ca USR are nevoie de „un restart”, incepand cu reconstrucția interna. Edilul care a pierdut alegerile pentru un nou mandat, afirma ca nu va arata cu degetul spre persoanele responsabile pentru rezultatele din acest an ale formațiunii.

Reacția Danielei Gyorfi, dupa ce a fost comparata cu Jennifer Lopez: ”Arat bine la 55 de ani”. Pe cați bani canta la nunți? EXCLUSIV

14:40, 26.05.2024 - Solista Daniela Gyorfi a avut parul vopsit in toate culorile, ba verde, albastru, chiar și in roz, insa tot la blond a revenit, acum, la 55 de ani. Mai nou, poarta extensii și peruci, fiind comparata, de Adi Constantin, celebrul hairstylist al vedetelor, cu faimoasa Jennifer Lopez. Daniela Gyorfi ne-a…

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Alexia și Dima, duet pasional in pielea lui Jennifer Lopez și Marc Anthony

22:06, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au luat cu asalat scena cu transformarea in Jennifer Lopez și Marc Anthony in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cum a aratat „sarutul” de la final.

„S-a terminat!” Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de cand s-au casatorit

21:21, 17.05.2024 - Dupa mai puțin de doi ani de casnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se indreapta spre desparțire, intrucat „nu au reușit sa faca lucrurile sa funcționeze intre ei”, a dezvaluit o sursa apropiata pentru In Touch, scrie protv.ro .

Netflix lanseaza serialul așteptat de catre toți fanii: este viral pe rețeaua de streaming și acum are un nou sezon

08:10, 01.05.2024 - Netflix prezinta in luna mai multe filme și seriale noi, dar și noi sezoane ale unor seriale extrem de gustate și așteptate de catre toți fanii. Cel mai așteptat serial care apare in luna mai este „Bridgerton”: Sezonul 3 Partea 1, un nou capitol din celebra serie, in care Penelope decide ca e timpul…

Cum sa-i facem pe aliații NATO sa ne sprijine ca pe baltici și polonezi. Un expert roman pune degetul pe rana

22:40, 22.04.2024 - NATO și SUA sunt mult mai puțin prezente in partea de sud a flancului estic decat in zona de nord, ceea ce creeaza un dezechilibru. Chiar daca, anul trecut, Congresul SUA a votat ca regiunea Marii Negre sa devina zona de interes major pentru americani, lucrurile se mișca incet.

O varianta celebra de intermitent fasting da probleme cu inima - Riscul de deces e uriaș!

03:45, 20.03.2024 - Un nou studiu sugereaza ca o dieta populara printre celebritați precum Jennifer Aniston, Heidi Klum și Jennifer Lopez, cunoscuta ca post intermitent, ar putea fi legata de un risc crescut de deces din cauza bolilor de inima. Dieta a fost ținuta de mai multe vedeteDieta 16:8 presupune post…


Ce parere ai despre aceasta stire?