Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubita lui Florin Salam, însărcinată? Roxana Dobre a rupt tăcerea: "La ce să te aştepţi de la doi oameni care se iubesc"

Publicat:

In aceast weekend a avut loc nunta fiului , iar de la eveniment nu putea sa lipseasca nici alaturi de noua sa iubita, . Aleasa lui a facut un anunt ce pe multi i-a pus pe jar.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Roxana Dobre iese in evidența și cand merge la restaurant! Florin Salam se poate mandri cu partenera sa de viața / PAPARAZZI

23:05, 24.04.2024 - Florin Salam are toate motivele sa fie mandru de soția sa, Roxana Dobre. Partenera de viața a menlistului este o mama dedicata creșterii copiilor, este frumoasa și il susține pe acesta la fiecare pas. Iata ipostazele in care a fost surprinsa de paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro.

Ce relație are Alex Leonte cu Theo Rose dupa desparțire. Iubita lui a rupt tacerea: „El s-a purtat pana in prezent cu respect la adresa ei”

10:35, 14.04.2024 - Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu timp de cinci ani de zile. S-au desparțit in urma cu aproximativ doi ani, dar au o relație buna in continuare, el și-a refacut viața alaturi de Manuela Lupașcu, iar ea de Anghel Damian. Inainte sa aiba o relație cu actorul Anghel Damian, alaturi de care a…

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

Roxana Dobre i-a pus capac luI Florin Salam! Celebrul manelist nu pleaca nicaieri fara aleasa inimii lui / PAPARAZZI

22:50, 23.02.2024 - Fara doar și poate, Roxana Dobre i-a pus capac lui Florin Salam! Dovada clara ca manelistul nu pleaca nicaieri fara femeia in brațele careia și-a gasit fericirea și liniștea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele lor și i-au surprins in ipostaze de…

Mesaje de Dragobete pentru iubit și iubita. Cu ce urari sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta

11:35, 23.02.2024 - Maine, pe data de 24 februarie, sunt Dragobetele, iar romanii sarbatoresc aceasta zi. Din acest motiv ți-am pregatit mesaje pentru iubit și iubita. Iata cu ce urari sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta!

Cum a aparut Florin Salam pe scena dupa recentele probleme cu legea. Mii de oameni l-au aclamat: „Romania imi aparține”

15:05, 20.02.2024 - Florin Salam a cantat in fața unui public de peste 2.500 de oameni și a facut show cu dedicații și dansatoare. La final, manelistul a oferit și cateva declarații inedite despre perioada grea prin care a trecut dupa ce a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Reacția lui Gabi Badalau dupa ce Bianca Dragușanu a aparut cu Auday Al-Ahmad: „Orice desparțire este grea, dureroasa sau neplacuta”

15:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau rupe tacerea și face primele declarații dupa ce s-a zis ca a inlocuit-o pe Bianca Dragușanu cu alta femeie, dar și dupa ce fosta prezentatoare de televiziune, care i-a fost iubita trei ani, apare acum cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au desparțit…


Ce parere ai despre aceasta stire?