Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Italian reţinut la Aeroport! Ce şi-a legat de picioare (VIDEO)

Publicat:

Un cetatean italian in varsta de 39 de ani a fost retinut astazi la . In timpul controlului de securitate al pasagerilor cursei Chișinau-Roma, asupra acestuia s-au gasit 800 de pastile in asortiment.

Pastilele erau atasate de picioare. Vamesii au gasit steroizi anabolizanti „Restaver”, „Stanover” „Androver”. Barbatul a declarat ca medicamentele ii aparțin și cunoscand faptul ca cantitatea deținuta depașește cea admisibila de transportare peste frontiera de stat, a incercat sa o transporte prin cai frauduloase.

Cazul a fost transmis angajaților .…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

"A uitat" sa declare zeci de perechi de incalțaminte, insa vameșii de la Leușeni l-au identificat

12:26, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand, noteaza Noi.md. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova. „In cadrul controlului vamal, șoferul, un barbat cu dubla…

Imagini cu principalul suspect in cazul uciderii femeii gasite langa autostrada, in Dambovița! Barbatul a fost reținut / FOTO

11:00, 12.04.2024 - Au aparut primele imagini cu principalul suspect in cazul uciderii femeii gasite langa autostrada, in Dambovița. Barbatul a fost reținut de oamenii legii. Ce detalii se știu despre el pana in momentul de fața.

Principalul suspect in cazul femeii ucise si transate, reținut. Ce au gasit anchetatorii in casa turcului

08:50, 12.04.2024 - Principalul suspect in cazul femeii omorate și abandonate pe camp a fost reținut dupa ce a fost audiat toata noaptea. In casa acestuia au fost gasite urme de sange dar și alte probe importante. Este vorba despre un cetațean turc, stabilit in Romania de 20 de ani. Percheziția acasa la el a ținut peste…

L'Equipe n-a avut mila de vedetele PSG-ului, in frunte cu Mbappe: „Legat de picioare, nu s-a desprins de Kounde și Araujo!”

13:25, 11.04.2024 - Cotidianul francez L'Equipe l-a notat cu 3 pe Kylian Mbappe pentru jocul acestuia in PSG - Barcelona 2-3, turul sferturilor de finala din Champions League. Renumiți pentru exigența lor atunci cand vine vorba despre notarea fotbaliștilor, jurnaliștii cotidianului francez L'Equipe nu au facut rabat astazi,…

Cazul copilului de 12 ani ținut in sclavie la o stana - DIICOT a reținut un viceprimar

16:40, 04.04.2024 - Viceprimarul comunei Ungra, județul Brașov, a fost reținut, apoi plasat sub control judiciar, fiind acuzat ca la stana sa a fost folosit la munci grele un copil de 12 ani. Acesta e acuzat ca a „cumparat” consimțamantul parinților de acasa, mai ales ca acesta nu a mai frecventat nici școala.

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!


Ce parere ai despre aceasta stire?