Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Isărescu, guvernatorul BNR: Corecţia fiscală e absolut necesară, e principala problemă a României

Publicat:
Isărescu, guvernatorul BNR: Corecţia fiscală e absolut necesară, e principala problemă a României

Guvernatorul BNR sustine necesitatea corectiei fiscale, care este principala problema a Romaniei, subliniind faptul ca ajustarea nu se poate face numai pe partea de cheltuieli, ci trebuie suplimentate si veniturile bugetare.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Isarescu: La prima participare a Romaniei la Jocurile Olimpice urmau sa ajunga 102 sportivi, dar au plecat doar 51. Explicația e simpla: zgarcenia ministrului de Finanțe. Aceeași problema și atunci, și acum!

12:50, 05.06.2024 - „Deși inițial s-a dorit trimiterea unei delegații numeroase - țara era mai mare dupa razboi- in Romania Mare s-a programat atunci ca delegația se formata din 102 persoane, sportiv și oficiali, care sa reprezinte Romania. In final, capitala Franței a primit numai 51 de sportivi. Explicația este una cat…

Mugur Isarescu, semnal de alarma: Romania are o problema fiscala greu de rezolvat

16:06, 16.05.2024 - Mugur Isarescu, semnal de alarma: Romania are o problema fiscala greu de rezolvat Mugur Isarescu, semnal de alarma: Guvernatorul BNR spune ca Romania are o problema fiscala greu de rezolvat. Concret, țara are un deficit bugetar semnificativ, dublat de un deficit comercial, in care valoarea exporturilor…

Isarescu arata pisica Guvernului: Corecția fiscala in Romania nu va fi ușoara

07:35, 16.05.2024 - Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a avertizat ca o corecție fiscala in Romania nu va fi acceptata ușor și va fi un proces dificil, și este necesara o atentie mare la incercarea de a taia numai pe partea de cheltuieli si facand comparatii care nu sunt potrivite. A spus ca știe…

Isarescu: Sanatatea, educația, apararea, securitatea interna sunt subfinanțate / Ce sa tai cand ai venituri bugetare de 26-27% din PIB?

13:25, 15.05.2024 - Corecția fiscala nu va fi ușoara și nu se poate face numai pe partea de cheltuieli, susține Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR. „In momentul in care ai venituri sub 27% din PIB și spui ca ponderea salariilor bugetarilor sunt cele mai mari din Europa, nu ai in vedere un lucru esențial. Sunt cele mai mari…

Guvernatorul BNR: Corectia fiscala nu va fi usoara / Am participat la cateva la corectii fiscale ca premier / Cand am vrut sa tai de la Ministerul de Interne mi-au zis ”Vreti sa alergam dupa hoti cu bicicletele sau pe jos? Nu avem nici bani de benzina”

12:56, 15.05.2024 - Mugur Isarescu a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cat de mare crede ca este riscul privind deficitul bugetar intr-un an electoral si cum vede evolutia fiscal-bugetara inclusiv asupra inflatiei.  „Impactul este important, este poate cel mai important impact asupra inflatiei, dar Banca…

Pensia de faraon a lui Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, depașește orice imaginație. Șeful Bancii Naționale incaseaza și un salariu imens

13:30, 11.05.2024 - Ajuns la varsta de 74 de ani, Mugur Isarescu a ieșit la pensie, dar a ramas și in funcția de președinte al BNR, pe care o ocupa de mai bine de 30 de ani. Astfel, el are doua surse de venit, la care se mai adauga și banii pe care ii primește ca membru al Academiei Romane. Astfel, unul dintre cei mai…

Suma incredibila pe care Mugur Isarescu o primește anual ca prima de vacanța. BNR ii da 56.000 lei net

14:25, 04.04.2024 - BNR ii da 56.000 lei net pe an lui Mugur Isarescu prima de vacanța. Guvernatorul ia banii și daca sta acasa și nu merge in vacanța, spun reprezentanții Bancii. Toți angajații BNR iau aceasta prima de vacanța pe care nu trebuie sa o justifice cu deconturi.

Ce reclama romanii la Protecția Consumatorilor. „Este principala problema, oamenii nu știu asta“

22:05, 29.03.2024 - La Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor sunt inregistrate anual un numar mare de reclamații. In urma acestor sesizari se desprind doua concluzii: romanii nu citesc ce semneaza și nu știu caror instituții sa se adreseze in cazul unei probleme.


Ce parere ai despre aceasta stire?