Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irlanda: Premierul Varadkar are întâlniri decisive cu liderii opoziției pentru a salva guvernul

Publicat:

Premierul irlandez s-a intalnit marți cu liderii opoziției politice de la Dublin in incercarea de a preveni caderea guvernului de la Dublin și organizarea de alegeri anticipate, pe fondul unei crize politice care s-a agravat in ultimele zile, transmit dpa și AFP.

În ultimele 24 de ore s-au înmulțit vocile care solicita ca , vicepreședinta partidului , sa-și dea demisia sau sa fie destituita.

Formațiunea liberala , care a susținut guvernul minoritar condus de , a cerut demisia

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine și-a oficializat candidatura pentru a deveni viitorul premier al Irlandei

10:00, 22.03.2024 - Simon Harris și-a oficializat joi candidatura pentru a deveni viitorul lider al partidului Fine Gael, aflat la putere in Irlanda. Anunțul a venit in urma demisiei neașteptate a premierului Leo Varadkar, care conducea guvernul din 2022, dupa o prima perioada in funcție intre 2017 și 2020. Simon Harris…

Reacții politice dupa decizia privind procesul Roșia Montana: Continua contrele intre foști și actuali prim-miniștri

10:40, 09.03.2024 - Liderii politici s-au intrecut in exprimarea opiniei lor dupa ce Romania a caștigat procesul privind Roșia Montana, nuanțele declarațiilor fiind legate de statutul lor, adica parte a Puterii sau a Opoziției.

Razboi in Ucraina, ziua 729. Putin incearca sa scape de toți liderii opoziției inainte de alegerile din martie

09:30, 22.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 729. ​​​​​Trupele ruse incearca, dupa ce au ocupat orasul Avdiivka, sa inainteze catre alte redute ale armatei ucrainene si isi intensifica actiunile ofensive in regiunea Zaporojie, din sud-estul Ucrainei, in timp ce trupele ucrain


Ce parere ai despre aceasta stire?