Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul susţine că are o rachetă de nouă generaţie (media)

Publicat:

Ministrul apararii din Iran, generalul , a dezvaluit luni ca Teheranul dispune in prezent de o racheta balistica de noua generatie, a informat agentia de presa Tasnim, apropiata conservatorilor, precizand ca este vorba de racheta cu raza scurta de actiune, potrivit .

'Asa cum a promis dragului nostru popor, nu vom precupeti niciun efort pentru a consolida capacitatile de rachete balistice ale tarii', a declarat generalul . 'Ne vom consolida capacitatea balistica zi de zi', a promis el.

Generalul iranian a descris…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Turcia, reactie-cheie

16:56, 14.04.2024 - Turcia a cerut duminica Teheranului sa evite o „noua escaladare” dupa ce Israelul a fost vizat in cursul noptii de atacuri iraniene, a declarat o sursa diplomatica turca, potrivit AFP. „Ministrul turc de Externe, Hakan Fidan, a avut astazi o convorbire la telefon cu omologul sau iranian (…) si a spus…

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Rusia a tras cu o racheta balistica asupra Odesei: cel putin un mort

22:15, 06.04.2024 - Rusia a lansat o racheta balistica in cursul zilei de sambata asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, intr-un atac care a ucis un barbat si a provocat pagube unei infrastructuri civile, potrivit Fortelor de aparare din sudul tarii, citate de agentia de presa Unian si Kanal24, relateaza Agerpres.

Iranul a executat un presupus agent al Mossad, despre care sustine ca ar fi avut legatura cu atacul de la o fabrica de munitii

21:45, 03.03.2024 - Iranul a executat duminica un presupus agent al serviciului de informatii externe israelian Mossad, despre care a spus ca ar avea legatura cu atacul de la o fabrica de munitii anul trecut, potrivit agentiei de presa iraniene Tasnim, citata de dpa.

Orban pune Ungaria pe „axa raului”. Dupa Rusia și China, Budapesta coopereaza și cu Iranul

11:45, 23.02.2024 - Ministrul maghiar de externe Peter Szijjarto a vizitat Teheranul, joi, intalnindu-se cu omologul sau iranian, Hossein Amir-Abdollahian, și semnand acorduri comerciale in domeniile agricultura și industria alimentara.


Ce parere ai despre aceasta stire?