Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul spune că eliminarea sancțiunilor impuse de SUA este o „linie roșie” pentru reînființarea acordului nuclear

Publicat:

Iranul a anunțat, luni, ca eliminarea sancțiunilor economice impuse impotriva sa de guvernul este o condiție esențiala pentru reinființarea acordului nuclear din 2015, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA și Ucraina, parteneriat care va infuria Rusia

21:40, 13.06.2024 - Acordul, semnat in marja summitului G7 din Italia, se doreste a fi un pas spre o eventuala aderare a Ucrainei la NATO, potrivit textului acordului, relateaza Reuters."Partile recunosc ca acest acord face o punte catre o eventuala aderare a Ucrainei la alianta NATO", se arata in text.In cadrul acordului,…

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Rangers inving Capitals cu 3-1 și sunt aproape de eliminarea din play-off

18:30, 27.04.2024 - New York Rangers s-a impus cu scorul de 3-1 in fata lui Washington Capitals, vineri pe Capital One Arena, si conduce cu scorul general de 3-0, in timp ce Capitals sunt la un pas de eliminarea din primul tur al fazei play-off a ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), informeaza…

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Iranul a dechis discuțiile cu SUA pentru revenirea in acordul nuclear (presa)

20:05, 21.04.2024 - Iranul a deschis contactul cu Statelor Unite, intr-o incercare de a negocia direct reinstaurarea acordului nuclear din 2015, semnat in timpul administrației Obama și denunțat de administrația Trump, scrie, duminica, presa iraniana preluata de agențiile internaționale.

Iranul cere SUA sa ''stea departe'' de conflictul cu Israelul

09:11, 14.04.2024 - Iranul a cerut Statelor Unite sa "stea departe" de operatiunea lansata simbata seara impotriva Israelului, care este "raspunsul" sau la atacul impotriva consulatului iranian din Damasc, relateaza AFP. "Acesta este un conflict intre Iran si regimul israelian asasin, de care Statele Unite TREBUIE SA STA…

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

Coreea de Sud condamna veto-ul Rusiei asupra supravegherii sancțiunilor ONU impotriva Coreei de Nord

10:15, 30.03.2024 - Seulul a emis vineri o declarație puternica condamnand decizia Rusiei de a bloca prelungirea mandatului experților ONU care monitorizeaza aplicarea sancțiunilor impotriva Coreei de Nord. Ministerul Afacerilor Externe sud-coreean a caracterizat gestul Rusiei drept „iresponsabil”, subliniind gravitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?