Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irak: Două gropi comune descoperite în propiere de Sinjar, în provincia nordică Ninive

Publicat:

Doua gropi comune in care au fost inhumate trupuri ale unor membri ai comunitatii yezidi, persecutati de gruparea jihadista , a anuntat duminica un responsabil local, citat de AFP și preluat de agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

ONU cere ancheta independenta, dupa descoperirea unor gropi comune in Gaza

12:16, 11.05.2024 - Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o ancheta “independenta” si “imediata” dupa descoperirea in jurul spitalelor din Gaza a unor gropi comune in care au fost ingropate “sute” de persoane, scrie AFP.Intr-o declaratie, membrii Consiliului si-au exprimat “profunda…

Sute de morți au fost descoperiți in gropi comune din jurul spitalelor din Gaza. ONU cere gasirea vinovaților

10:35, 11.05.2024 - Consiliul de Securitate al ONU a cerut vineri o ancheta „independenta” si „imediata” dupa descoperirea in jurul spitalelor din Gaza a unor gropi comune in care au fost ingropate „sute” de persoane, scrie AFP, preluata de Agerpres.

UE cere o ancheta independenta asupra gropilor comune descoperite in spitalele din Fasia Gaza

17:36, 24.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat miercuri, prin vocea unui purtator de cuvant, ca doreste o ancheta "independenta" dupa descoperirea unor gropi comune in principalele doua spitale din Fasia Gaza, relateaza AFP.

UE cere o ancheta independenta in cazul gropilor comune descoperite la doua spitale din Fașia Gaza

16:35, 24.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat miercuri, prin vocea unui purtator de cuvant, ca doreste o ancheta „independenta” dupa descoperirea unor gropi comune in principalele doua spitale din Fasia Gaza, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Israelul neaga ca ar fi facut gropi comune in Gaza. Cum explica armata israeliana descoperirea șocanta din zona spitalului Nasser

23:25, 23.04.2024 - Armata israeliana a negat marti acuzatiile "neintemeiate" potrivit carora ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune in incinta spitalului Nasser, din Fasia Gaza, dupa ce ONU a cerut marți o ancheta internaționala.

ONU cere ancheta dupa descoperirea unor gropi comune in Fașia Gaza: "Victimele au fost ingropate adanc si acoperite cu deșeuri”

18:31, 23.04.2024 - ONU a cerut marti o ancheta internationala dupa descoperirea unor gropi comune cu palestinieni uciși, in principalele doua spitale din Fasia Gaza, subliniind necesitatea unei anchete independente in fata actualului "climat de impunitate".

Aproximativ 200 de cadavre au fost exhumate din gropi comune la Spitalul Nasser de la Khan Yunis

23:35, 22.04.2024 - Apararea civila a Fasiei Gaza a declarat luni pentru AFP ca a exhumat in ultimele trei zile aproximativ 200 de cadavre ale unor persoane ucise si ingropate de fortele israeliene in gropi comune in incinta spitalului Nasser din Khan Younis, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?