Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionuț Cercel, ruinat de durere la 4 luni de la moartea tatălui său. Ce mesaj a transmis tânărul: „Tu ai mulți îngeri”

Publicat:

Ionuț Cercel, fiul lui , a transmis pe rețelele sociale un mesaj dureros la 4 luni de la moartea tatalui sau. Tanarul ii simte lipsa zi de zi celui care l-a crescut, iar majoritatea postarilor sale din mediul online sunt pentru tatal sau.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Narcisa, mesaj terifiant dupa moartea lui Madalin, tanarul mort in Olt. Cat de mult a afectat-o pierderea lui: ”Am inghețat...” / VIDEO

12:45, 29.04.2024 - Deși nu mai formau un cplu in momentul in care Madalin a murit, tragedia din Olt a lasat un gol adanc in sufletul Narcisei. Adolescenta sufera in continuare dupa moartea lui, iar luna aprilie a fost foarte dificila pentru ea. Iata cat de mult a arfectat-o.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Nicolae Ciuca, mesaj la 2 ani de la izbucnirea razboiului: Romania și intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina 

15:51, 24.02.2024 - Romania si intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina, o natiune care lupta pentru viata si democratie, a transmis, sambata, presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca."In urma cu doi ani, Ucraina s-a confruntat cu un razboi pe scara larga neprovocat. De atunci, cetatenii ucraineni, cu hotarare…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Cu intarziere, Klaus Iohannis transmite un mesaj pentru regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer

10:20, 06.02.2024 - Casa Regala a Marii Britanii a anunțat, luni, faptul ca regele Charles al III-lea sufera de cancer. Majoritatea liderilor europeni au reacționat imediat și au transmis mesaj chiar in ziua de luni.Veste terifianta de la Palatul Buckingham: Regele Charles are cancer Președintele Klaus Iohannis a transmis…


Ce parere ai despre aceasta stire?