Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis transmite un mesaj puternic românilor care nu cred în existenţa coronavirusului

Publicat:

„Pactul Ribbentrop-Molotov, semnat pe 23 august 1939, a insemnat inceputul celei mai intunecate perioade din istoria recenta pentru si de Est. Baile de sange, milioanele de vieti curmate, crimele in masa, actele de genocid, deportarile, atitudinea dispretuitoare fata de drepturile si libertatile fundamentale au fost consecintele traumatizante ale acestui crud si cinic pact. Jumatate din continentul european s-a confruntat cu cele mai odioase ac (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Incendiu puternic la o fabrica din Suceava. A fost emis mesaj RoAlert

11:30, 12.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit  la o hala a unui operaror economic cu profil de producție tamplarie din PVC, pe raza orașului Salcea din județul Suceava, anunța Monitorul de Suceava.Intervin pompierii militari și civili pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Incendiu puternic in Ploiești: Pompierii au intervenit de urgența - S-a emis mesaj RO-ALERT / Video

11:10, 10.05.2024 - Incendiu puternic in Ploiești: Pompierii au intervenit de urgențaPompierii din Ploiești intervin, vineri, pentrustingerea unui incendiu care se manifesta in interiorul unei hale. Suprafața construcției este de aproximativ 2000 mp.Din informațiile preliminare, in hala sunt depozitate produse…

Iohannis, mesaj de Ziua Europei: Alegerile europarlamentare, un test cu mize foarte importante

11:45, 09.05.2024 - Alegerile europarlamentare din acest an reprezinta un test cu mize foarte importante pentru democrația europeana și avem obligația sa ii incurajam pe cetațenii națiunilor noastre sa participe la vot, transmite Klaus Iohannnis, intr-un mesaj de Ziua Europ

Israelul a lovit Iranul cu o racheta supersonica de o jumatate de tona: ce mesaj a vrut sa transmita Teheranului

08:10, 22.04.2024 - Israelul a folosit o racheta supersonica cu raza lunga de acțiune in atacul sau asupra Iranului de la inceputul acestei saptamani, a anunțat postul de televiziune israelian Kan, potrivit The Times of Israel.

Iulia Navalnaia transmite un mesaj rușilor, dupa atacul de la Moscova

22:20, 22.03.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, a transmis un mesaj adresat rușilor, pe o rețea sociala, dupa carnagiul de la sala de concerte Crocus din Moscova, scrie SkyNews.

Ungaria saluta intrarea lui Iohannis in cursa pentru șefia NATO. Szijjiarto: Nu o sa sprijinim candidatura lui Rutte

17:56, 15.03.2024 - Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca este imbucurator faptul ca Europa Centrala are, in sfarsit, un candidat pentru functia de secretar general al NATO.

Simona Halep, intrebata ce mesaj ii transmite Serenei Williams, dupa remarca acida facuta de americanca: „Au fost multe critici”

10:55, 07.03.2024 - Halep, lecție predata Serenei Williams! La finalul lunii octombrie a anului 2022, Simona Halep (32 de ani) a fost depistata pozitiv la un test anti-doping și a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA. La acea vreme, Serena Williams a reacționat. Fosta rivala a sportivei din Romania a insinuat ca…

Evoluția economica in Europa Centrala, in zodia optimismului

11:45, 28.02.2024 - Optimismul cu privire la evoluția economica in Europa Centrala este in creștere, conform celui mai recent studiu Deloitte Central Europe Private Equity (PE) Confidence Survey , procentul respondenților care se așteapta la o imbunatațire a climatului economic general crescand la 42% de la 15%, in vara…


Ce parere ai despre aceasta stire?