Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Învățătorul violent din Vaslui, pedepsit. A bătut un copil pentru că nu știa tabla înmulțirii

Publicat:

Comisia de disciplina i-a scazut salariul invațatorului agresor din Vaslui, dar și calificativul pentru urmatoarea evaluare. Dascalul va fi reevaluat de un medic pentru a se stabili daca mai este apt sa predea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi barbati, arestati dupa ce ar fi batut cu biciul un baiat de 11 ani 

16:56, 16.05.2024 - Doi barbati au fost arestati pentru 30 de zile, fiind cercetati pentru lipsire de libertate in mod ilegal, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au batut cu biciul un baiat de 11 ani, informeaza joi IPJ Galati, transmite Agerpres. Citește și: Copil de 8 ani, cazut…

O femeie a murit si alta a fost ranita la Vaslui dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac

13:00, 11.05.2024 - Mașina in care se aflau cele doua femei a derapat, pe un drum judetean din Vaslui, si s-a izbit violent de un copac. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea celor doua dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului distrus.

Profesor premiat, acuzat ca a batut un elev, la Vaslui. Ce l-a facut sa-și piarda cumpatul

13:55, 08.05.2024 - Cadrul didactic a fost trimis in judecata pentru purtare abuziva și risca inchisoarea pentru ca s-a pierdut cu firea in fața provocarilor copilarești ale unui elev de clasa a VII-a, caruia ii este și diriginte.

Descoperirea șocanta in curtea Spitalului din Vaslui. In urma unor sapaturi s-au gasit 13 schelete, 12 adulti si un copil

15:10, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Este luata in calcul varianta ca in zona ar fi fost un vechi cimitir.

Pompier care facea taximetrie, batut de clienti. Incaierarea a dus la rasturnarea mașinii

19:15, 23.04.2024 - Un pompier din Vaslui, care facea taximetrie in timpul liber, a fost victima unei agresiuni in urma careia a fost la un pas sa-și piarda viața. Tanarul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, in condițiile in care clienții din taxi au inceput sa il loveasca și sa traga de volan.

Copil ținut intr-o cusca, batut și obligat sa munceasca la o stana din Brasov, timp de patru ani

10:36, 03.04.2024 - Un copil a fost obligat sa munceasca in condiții deosebit de grele timp de patru ani la o stana din Brașov. Minorul a fost batut in mod repetat și era adapostit intr-o cușca amenajata la stana, informeaza miercuri DIICOT.Potrivit procurorilor, in perioada 2018 - 2022 copilul ”a fost exploatat prin obligarea…

Un copil din Vaslui a sunat la 112 anunțand ca este sechestrat. A vrut sa faca o gluma de 1 Aprilie

17:15, 01.04.2024 - Politistii din Vaslui ancheteaza alertarea falsa a autoritaților de catre un baiat de 13 ani, din municipiul Husi, care a sunat la 112 ca sa anunțe ca a fost sechestrat, iar cand a fost gasit de oamenii legii, le-a spus cu seninatate ca a fost o gluma.

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar doi ani ar fi fost batut de ingrijitori

11:55, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 


Ce parere ai despre aceasta stire?