Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Intră-n Cupă şi rămîne? » Joe Hart a mai făcut o gafă uriaşă între buturi. E rîndul lui Pantilimon

Publicat:

Romanul il va inlocui pe titularul lui Man. City, miine, in , iar managerul Pellegrini sugereaza ca nu-si mai poate permite sa piarda pe mina lui Hart.

Patru meciuri a pierdut Man. City in acest sezon. Trei in campionat, unul in Liga. Numitorul comun: . Portarul din cauza caruia face tusa a gresit grav de fiecare data. Ultima oara, duminica, cind i-a facut cadou lui Chelsea victoria, 2-1, printr-o iesire neinspirata dintre buturi.

"Pierdem din cauza unor greseli stupide", a tunat managerul Pellegrini, care a refuzat sa-i mai ia apararea lui…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chelsea se desparte de antrenor, schimbari mari la Londra

20:46, 22.05.2024 - Clubul englez de fotbal Chelsea si antrenorul argentinian Mauricio Pochettino ''au decis de comun acord sa se desparta'', a anuntat, marti, gruparea londoneza, dupa un singur sezon de colaborare, la capatul careia echipa s-a clasat pe locul al saselea in Premier League. Fostul tehnician al formatiilor…

Phil Foden. Manchester City a ”intrat in cartile de istorie”

10:45, 20.05.2024 - Manchester City a ”intrat in cartile de istorie” cu al patrulea titlu consecutiv de campioana a Angliei la fotbal, a afirmat, duminica, mijlocasul ofensiv Phil Foden, care, la varsta de 23 de ani, numara sase titluri in Premier League, informeaza AFP. „Este dificil sa spui cuvinte potrivite pentru ce…

Premier League: Arsenal vs Chelsea - Derby decisiv la Londra

08:50, 23.04.2024 - Arsenal - Chelsea, meci restant contand pentru etapa a 29-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Premier League: Newcastle vs Tottenham - Echilibru pe St.James’ Park

09:45, 13.04.2024 - Newcastle - Tottenham, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, sambata, 13 aprilie, de la ora 14:30, pe St. James’ Park, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Premier League: Tottenham, fara Radu Dragusin pe teren, a incheiat la egalitate cu formatia West Ham United

02:00, 03.04.2024 - Brennan Johnson a deschis scorul pentru Tottenham, in minutul 5, din pasa lui Timo Werner. Gazdele au reusit sa egaleze in minutul 19, cand a marcat Kurt Zouma, iar meciul s-a echilibrat. Tottenham a fortat victoria, dar nu a marcat si meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, informeaza news.ro.…

Premier League: Chelsea vs Newcastle - Duelul marilor dezamagiri

10:35, 11.03.2024 - Chelsea - Newcastle, meci contand pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 11 martie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 1.

Șansa pentru Radu Dragușin – Romanul a jucat din nou in victoria lui Tottenham

17:35, 10.03.2024 - ​Dupa trei partide in care a fost rezerva neutilizata, Radu Dragușin a evoluat o repriza in victoria celor de la Tottenham, scor 4-0 pe terenul lui Aston Villa, in runda cu numarul 28 din Premier League.

Arsenal și Bayern au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

12:50, 24.02.2024 - Mozzart Bet ofera cele mai mari cote din lume in cele mai așteptate meciuri ale zilei din Europa, derby-urile din Premier League și Bundesliga din aceasta seara. Arsenal - Newcastle (ora 22:00) cota 1.40Londonezii se lupta pentru titlu in acest sezon, iar victoria este vitala in duelul weekendului din…


Ce parere ai despre aceasta stire?