Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interviu exclusiv pentru Primele Știri. Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru Spiridon și fotbal

Publicat:

Selectionerul echipei nationale, , promite ca Moldova va juca un fotbal fascinant in . Tara noastra va debuta in aceasta competitie pe 8 septembrie in deplasare cu Luxemburg, iar partida va fi transmisa in direct la CANAL 3.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Eurovision 2024: Au fost selectate primele 10 tari finaliste. Moldova nu s-a calificat

14:15, 08.05.2024 - In urma primei semifinale a prestigiosului concurs muzical Eurovision, care a avut loc marți seara la Malmo, Suedia, s-au stabilit cele zece piese care iși vor reprezenta țarile in finala de sambata. Printre țarile calificate se numara Serbia, Portugalia, Slovenia, Lituania, Finlanda, Cipru, Irlanda,…

Nagelsmann va anunta lotul Germaniei pentru EURO 2024 pe 16 mai

17:06, 03.05.2024 - Selectionerul nationalei de fotbal a Germaniei, Julian Nagelsmann, va anunta pe 16 mai lotul pentru EURO 2024, care va fi gazduit de Germania intre 14 iunie si 14 iulie, a comunicat, vineri, Federatia Germana de Fotbal (DFB), citata de DPA, potrivit Agerpres.

Victor Pițurca vorbește despre jucatorii pe care selecționerul Edi Iordanescu ar trebui sa se bazeze la Euro 2024

13:41, 30.04.2024 - Romania s-a calificat la Campionatul European de Fotbal dupa o seceta de opt ani, iar pana la debutul tricolorilor la turneul final din Germania nu mai este mult timp. Fost selecționer, Victor Pițurca il sfatuiește pe Edi Iordanescu sa se bazeze la Euro pe jucatorii care au dus greul in preliminarii.

Interviu. Steven Youngblood, director al revistei Global Peace Journalism: „Mass-media poate crea o atmosfera care este favorabila pacii sau cel puțin poate evita sa agraveze conflictul”

19:16, 24.04.2024 - Ultimele evoluții politice și militare din Ucraina, Israel, Iran sporesc ingrijorarea publicului larg cu privire la conflictele existente și potențiale și la efectele acestora in viitorul apropiat. In acest context internațional complicat, Libertatea a realizat un interviu cu Steven Youngblood, profesor…

INTERVIU Semnal de alarma tras de șeful Apararii din Rep. Moldova: Amploarea acțiunilor actorilor pro-rusi se va intensifica

06:30, 12.04.2024 - Intr-un interviu pentru ,,Adevarul”, ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, a declarat ca Rusia nu reprezinta in acest moment un pericol militar la adresa securitații Rep. Moldova, dar duce, prin intermediul actorilor pro-ruși, un razboi hibrid care ar putea sa se intensifice.

Patru echipe de femei puternice au participat la mini-turneul de fotbal caritabil, organizat de Pudra Card

15:50, 21.03.2024 - Pudra Card de la Moldindconbank – primul card Platinum din Moldova dedicat exclusiv femeilor a organizat cel de-al treilea mini-turneu de fotbal feminin caritabil cu participarea influencerelor, jurnalistelor, clientelor Premium și, desigur, angajatelor bancii.

A fost stabilit programul meciurilor din preliminariile EURO 2025. Cind va debuta echipa feminina a Moldovei

08:10, 11.03.2024 - UEFA a stabilit programul meciurilor din preliminariile EURO 2025, dupa ce pe 5 martie, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a grupelor. Moldova a ajuns in grupa C2, unde va avea adversari reprezentativele din Slovenia, Letonia și Macedonia de Nord, comunica Federația Moloveneasca de Fotbal, noteaza…

Fotbal feminin. A fost stabilit programul meciurilor din preliminariile EURO 2025: Cand vor debuta tricolorele

18:55, 10.03.2024 - UEFA a stabilit programul meciurilor din preliminariile EURO 2025, dupa ce pe 5 martie, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a grupelor. Moldova a ajuns in grupa C2, unde va avea adversari reprezentativele din Slovenia, Letonia și Macedonia de Nord, comunica Federația Moloveneasca de Fotbal.


Ce parere ai despre aceasta stire?