Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interpreta Veta Ghimpu-Munteanu își sărbătorește cea de-a 60-a aniversare

Publicat:

Cântareața Veta Ghimpu-Munteanu, solista a Ansamblului etnofolcloric "Talancuța" și Maestru în arta, își sarbatorește astazi ce-a 60-a aniversare.

Veta Ghimpu-Munteanu s-a nascut la 28 februarie 1956, în satul Paicu, raionul Cahul. A absolvit Institutul de Arte "", clasa de regie și actorie a profesorului . Din anul 1980 este redactor-prezentator în redacția muzica la .

În 1984 a devenit solista a Ansamblului etnofolcloric "Talancuța". Este deținatoare a diplomei…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Meryl Streep a primit Palme d’Or onorific, premiul ce subliniaza “locul ei de nesters in istoria cinematografiei”

21:25, 15.05.2024 - Meryl Streep, una dintre cele mai remarcabile actrițe din industria cinematografica de la Hollywood, laureata cu trei premii Oscar, a fost onorata marți seara la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes. Ea a primit un trofeu Palme d’Or onorific, care marcheaza “locul ei de neșters…

Maestrul Nicolae Glib, la 75 de ani

16:26, 10.05.2024 - Renumitul interpret de muzica populara, Nicolae Glib, este astazi omagiat. Maestrul implinește 75 de ani. Cintarețul Nicolae Glib s-a nascut in anul 1949 in satul Pepeni din raionul Singerei. Intre anii 1967-1971, și-a facut studiile la Școala Gimnaziala Muzicala „Ștefan Neaga”. Ulterior, a studiat…

Cum a ajuns castorul inapoi in Romania dupa 175 de ani. „Inginerul ecosistemelor” construiește acum baraje vitale in toate regiunile țarii

15:36, 03.05.2024 - Castorul eurasiatic, cel mai mare mamifer rozator din Europa, a revenit in Romania printr-un program de repopulare a lacurilor și apelor curgatoare inceput in 1998. Specia este extrem de importanta in asigurarea echilibrului ecologic, acțiunile sale fiind folositoare atat in zone secetoase, cat și pentru…

Caștigatorii celei de-a X-a ediții a Concursului județean de recitare din poezia romaneasca

15:21, 20.04.2024 - In Sala „Porolissum” a Centrului de Cultura și Arta al Județului Salaj a avut loc sambata, 20 aprilie, a X-a ediție a Concursului județean de recitare din poezia romaneasca, un eveniment organizat de Consiliul Județean Salaj, Centrul de Cultura și Arta al Județului Salaj și Inspectoratul Școlar Județean…

Un film care a caștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original se vede la Cinema „București”

11:15, 21.03.2024 - Sambata, 23 martie, de la ora 19.00, la Cinematograful de arta „București” va fi reproiectat filmul „Anatomia unei prabușiri”, un thriller polițist regizat de Justine Triet, in rolurile principale fiind Sandra Huller, Swann Arlaud, Samuel Theis și Milo Machado Graner. „Anatomia unei caderi” a avut premiera…

Razboi in Ucraina, ziua 753. Rușii se pregatesc pentru o noua ofensiva. Macron reafirma ca ar putea fi necesare "operatiuni la sol"

07:00, 17.03.2024 - UPDATE 7:00 - Emmanuel Macron reafirma ca ar putea fi necesare "operatiuni la sol"Operatiuni la sol in Ucraina de catre Occident ar putea fi necesare "la un moment dat", a reafirmat presedintele francez Emmanuel Macron intr-un interviu publicat sambata seara de Le Parisien, relateaza AFP."Poate ca la…

Ucraina este in dificultate: Intarzierile ajutorului occidental vor amana eforturile de a recaștiga inițiativa (ISW)

11:06, 07.03.2024 - Pe masura ce Ucraina pregatește acțiuni contraofensive in 2024, intarzierile continue in asistența de securitate occidentala ar putea amana eforturile de a recaștiga o inițiativa la nivel de teatru impotriva Rusiei, a evaluat Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) in raportul lor zilnic din 6 martie.…

O noua carte de Menuț Maximinian a aparut la Editura „Caiete Silvane

08:40, 21.02.2024 - O noua carte de Menuț Maximinian a aparut la Editura „Caiete Silvane”, „Lecturi, o perspectiva subiectiva”, volum ce cuprinde cronici aparute in perioada 2021-2023 in revistele „Caiete Silvane”, „Mișcarea Literara”, „Neuma”, „Tribuna”, „Apostrof”, „Nord Literar” și „Rasunetul cultural”. Cartea va fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?