Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interlopii care au rănit cu săbiile un rival, în propria locuinţă, au primit pedepse simbolice şi „reabilitare” la bibliotecă

Publicat:

Sase barbati au fost condamnati la diverse pedepse cu inchisoarea pentru tentativa la omor, lovire si alte violente si violare de domiciliu dupa ce au dat buzna in curtea unui barbat si au inceput sa il loveasca. Doar unul dintre ei ar urma sa mearga la inchisoare dupa ce a lovit victima cu o sabie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Huligan condamnat sa plateasca 11.000 de euro pentru ca a distrus toalete publice. Ce alte pedepse a mai primit VIDEO

15:16, 13.03.2024 - Un adolescent din Oradea, acuzat ca, impreuna cu alti trei copii, a vandalizat doua toalete publice, va fi supravegheat timp de patru luni de catre consilierii de probatiune și a fost obligat sa urmeze un curs de formare profesionala si sa plateasca reparatiile toaletelor, in suma de 11.000 euro.

Reacția Reginei Camilla cand a primit propria papusa Barbie: „M-ati intinerit cu 50 de ani”

13:21, 13.03.2024 - Regina Camilla a Marii Britanii a primit propria papusa Barbie in semn de recunoastere a activitatii sale de sustinere a a organizatiei Women Of The World (WOW) Foundation și a glumit ca jucaria o face sa arate cu 50 de ani mai tanara, potrivit SkyNews.

Doua persoane au primit intoxicații cu monoxid de carbon emanat de la soba din locuința

10:20, 12.03.2024 - Doua persoane au primit intoxicații cu monoxid de carbon, emanat de la soba din locuința. Cazul a fost inregistrat in seara zilei de 11 martie in satul Țareuca, raionul Rezina. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:31. La fața locului au fost indreptați salvatorii, care au evacuat din…

Tinerii care i-au adus benzina barbatului care și-a incendiat fosta iubita in apartament au primit pedepse grele cu inchisoarea

17:20, 05.03.2024 - Doi tineri din Buzau, acuzati de complicitate la o crima comisa in 2019 de un prieten al lor, caruia i-au adus, noaptea, benzina cu care si-a stropit fost iubita si i-a dat foc, au fost condamnati de instanta de fond la pedepse cu inchisoarea pe viata, respectiv 20 de ani de inchisoare.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara! A fost gasit fara suflare in propria locuința / FOTO

20:00, 27.02.2024 - Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare! un cunoscut cantareț de la noi și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan.

Detaliile ciudate din casa Mihaelei Radulescu din Monaco. Draperiile-rochii si biblioteca plina cu pantofi, printre obiectele care atrag atentia: „Trebuie sa ma reprezinte”

13:45, 13.02.2024 - Locuința de lux a Mihaelei Radulescu și a iubitului sau ascunde obiecte ciudate, ce par ca o caracterizeaza pe superba bruneta. Draperiile-rochii si biblioteca plina cu pantofi sunt doar cateva dintre lucrurile care atrag atenția la vila de la Monaco. Ce a dezvaluit vedeta despre stilul sau de viața.…

Parintii care si-au omorat fetita oparind-o intentionat au fost condamnati la inchisoare. Ce pedepse au primit

13:35, 07.02.2024 - Parintii care si-au omorat fetita in varsta de doi ani si 10 luni prin oparire intentionata au fost condamnati, miercuri, de Tribunalul Prahova, la pedepse de 20, respectiv 22 de ani de inchisoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?