Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interlopi periculoși din România, atacați de rechini în timp ce încercau să ajungă ilegal în SUA / Detalii cu impact emoțional!

Publicat:

Mai mulți membri ai unui clan din Bacau care incercau sa ajunga ilegal in SUA dupa ce au plecat cu barca din Bahamas, au fost atacați de rechini. Aceștia au povestit cum peștii flamanzi incercau sa rastoarne ambarcațiunea din cauciuc.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un indian s-a inecat in Prut, in timp ce incerca sa ajunga ilegal in Romania

20:15, 14.05.2024 - Un cetațean indian s-a inecat in raul Prut in timp ce incerca sa treaca ilegal frontiera moldo-romana. Tragedia a avut loc pe 13 mai, in zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontiera Lopatnic, relateaza Moldova1.md.

Un indian s-a inecat in raul Prut in timp ce incerca sa ajunga ilegal in Romania

11:45, 14.05.2024 - Cetațeanul indian in varsta de 42 de ani s-a inecat in timp ce incerca, impreuna cu un amic, sa treaca ilegal frontiera moldo-romana, tragedia avand loc in data de 13 mai in apropiere de satul Lopatnic, raionul Briceni din nordul Rep. Moldova, potrivit polițiștilor moldoveni de frontiera.

AMNISTIAT DUPA 10 CRIME Ucigașul basarabean care a șocat cei mai periculoși interlopi din Romania

10:30, 04.04.2024 - Aceasta poveste tulburatoare arata complexitatea sistemului judiciar și a influențelor din spatele unor decizii aparent controversate. The post AMNISTIAT DUPA 10 CRIME Ucigașul basarabean care a șocat cei mai periculoși interlopi din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Vaslui: Cetateni ucraineni, prinsi cand incercau sa intre ilegal in Romania dupa ce au trecut inot Prutul

15:25, 01.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au depistat doi barbati din Ucraina care au traversat raul Prut inot, cu intentia de a obtine o forma de protectie a statului roman. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de reprezentantii Inspectoratului Teritorial…

Peste 65 de tone de haine și accesorii, blocate in vama: Urmau sa ajunga ilegal in magazine din Romania

16:00, 14.03.2024 - In colaborare cu Poliția de Frontiera, inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) au identificat și confiscat trei vehicule incarcate cu peste 65 de tone de bunuri considerate cu un risc fiscal ridicat. Chiar daca scopul declarat al acestor bunuri era tranzitul pe teritoriul…

Un ucrainean a vrut sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro: Acesta a intrat ilegal in țara noastra și incerca sa ajunga in Romania

15:35, 12.03.2024 - Un ucrainean a incercat sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro, pentru a „inchide ochii” la lipsa stampilei de intrare in Republica Moldova. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni- Albița.

CIFRE – Crește numarul ucrainenilor care incearca sa ajunga in Maramureș ilegal

10:36, 26.02.2024 - Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontiera Sighetu Marmației a anunțat, la finele saptamanii trecute, ca de la inceputul acestui an, la frontiera de nord a Romaniei se constata din nou o creștere a numarului de ucraineni care au fost depistați dupa ce au trecut ilegal frontiera,…

Cinci turci care incercau sa intre ilegal in Romania, depistați de polițiștii de frontiera timișeni

11:06, 20.02.2024 - Politistii de frontiera de la Sannicolau Mare au depistat, in apropierea localitații de frontiera Valcani, cinci cetateni din Turcia, care au incercat sa treaca fraudulos frontiera din Serbia in Romania cu intenția de a ajunge in Italia.


Ce parere ai despre aceasta stire?