Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Înțelegere de ultim moment între Guță și soția lui! Ce au decis pentru a-și salva relația

Publicat:

Nicolae Guța și Cristina, soția lui, trec și acum prin momente dificile pentru relația lor. Motivele sunt evidente, cei doi reușind sa ”calce stramb” dupa doar cateva luni de casatorie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția sa, de fapt. Ce detalii au ieșit la iveala dupa episodul de infidelitate a cantarețului

15:40, 25.04.2024 - Vali Vijelie a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe soția sa. Relația dintre ei a inceput in urma cu mai bine de doua decenii, pe cand cantarețul de manele avea 20 de ani, iar ea doar 16 ani.

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Ioan Ovidiu Sabau, șantajat cu clip cu fiica lui: „Imaginile sunt legate de religia persoanei vatamate si de relatia dintre martora si verisorul acesteia” » Ce a decis Tribunalul

13:40, 02.03.2024 - Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul de la Universitatea Cluj, a trecut recent pentru o problema personala complicata. A fost șantajat cu 25.000 de euro, de un barbat care se afla in posesia unu clip in care apare fiica acestuia. Un barbat din Cluj l-a șantajat pe Sabau, dar a fost condamnat la trei ani de…

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!

Mircea Bravo a devenit tatic! Pe fetița o chema Mira și…

08:10, 23.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tatic și a impartașit vestea cu fanii sai din mediul online. Soția sa a adus pe lume o fetița, la clinica Novogyn din Cluj Napoca. ”De miercuri, eu și Georgiana suntem parinții acestei fetițe pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte…

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, nu l-au facut niciodata in cuplu! Cum iși protejeaza cei doi relația: "Mi se pare de prost gust"

23:50, 06.02.2024 - Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, soția lui, nu l-au facut și nu l-ar face niciodata. Cum iși protejeaza cei doi parteneri relația. Interviu la dublu cu cei doi concurenți de la "Power Couple".


Ce parere ai despre aceasta stire?