Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întâlnirea Iohannis -Toader va putea deveni una în trei. Al treilea e șefa DNA

Publicat:

Saptamana trecuta, seful statului a afirmat ca va avea o discutie cu ministrul Justitiei. „Cu domnul ministru al Justitiei voi avea in zilele urmatoare o discutie. Daca va fi nevoie voi avea o discutie si cu doamna Kovesi. Si daca tot va mai fi nevoie este posibil sa avem o discutie si in trei”, a ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Student la Medicina, mort la un mare spital din Iași. A cazut de la etajul al treilea

13:20, 08.05.2024 - Un student la Medicina din Iași, in varsta de 20 de ani, a cazut de la etajul al treilea al Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iași, unde era internat. Tanarul suferise o intervenție chirurgicala.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipa a caștigat al treilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat

22:20, 24.04.2024 - Fanii emisiunii Chefi la cuțite care au primit șansa de-a deveni degustatori au analizat farfuriile și au decis ce echipa a caștigat cel de-al treilea battle din sezonul 13 al show-ului, din 24 aprilie 2024.

Catalin Cirstoiu, despre sondajul care il plaseaza pe locul al treilea in preferințele bucureștenilor: „Niciodata nu ma voi retrage din cursa”

23:25, 25.03.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD - PNL la Primaria Capitalei, a declarat luni ca este exclus sa se retraga din cursa electorala, chiar daca se plaseaza pe locul al treilea in preferințele alegatorilor, conform unui sondaj Avangarde, informeaza Digi 24.„Daca ne-am lua dupa sondaje, nu ar mai trebui sa…

Legea pentru infiintarea Registrului traficantilor de droguri, promulgata. Cand va deveni operațional

16:55, 25.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede infiintarea Registrului traficantilor de droguri. Potrivit ministrului Justiției, Alina Gorghiu, registrul va fi operațional de la 1 ianuarie 2025.

Acces Direct. Fratele Ioanei și patronul la care lucra, ultima discuție dinainte sa se interneze in spital. Toader ar fi avut halucinanții: „Parca a intrat in pamant”

19:10, 15.03.2024 - Ioana este disperata de cand fratele ei a plecat din spital. Toader este de negasit de pe 28 februarie, iar acum sora lui incearca sa afle ce s-a intamplat. Telefonul lui este și in prezent de negasit.

Accident intre TIR-uri, pe DN 6

08:36, 15.03.2024 - ARMENIȘ – Un accident rutier cu doua victime s-a produs in aceasta dimineața, intre localitațile Armeniș și Teregova, pe DN 6, implicand trei autocamioane! La fața locului, echipajele operative au intervenit cu o autospeciala de stingere, o autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul…

Traian Basescu a știut exact condamnarile din dosarul ICA cu 3 zile inainte

12:50, 28.02.2024 - Același Basescu s-a lamentat, insa, pentru condamnarile cerute de DNA in procesul in care sunt inculpate Elena Udrea și Ioana Basescu. Discuție interlocutor - Traian Basescu- Și aveți inregistrarile cu toți?- Coldea, doamna Kovesi, judecatoarea Bogdan. Ba, da' sa vezi conversația, cand imi spuneau ca…

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?