Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTALNIRE ISTORICA - Petro Porosenko - Vladimir Putin si-au strans mana inaintea unei reuniuni cu UE, la Minsk

Publicat:

Presedintii ucrainean si rus, si , si-au strans mana marti, la Minsk, inainte de debutul unui summit regional care se anunta dificil, in conditiile in care luptele continua in estul Ucrainei. si se afla la Minsk pentru un summit regional, la care vor participa si , Inaltul reprezentant UE pentru , comisarul UE al Energiei, , si comisarul UE al Comertului, .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin, despre ofensiva rușilor din Harkov: „Este vina ucrainenilor”. Dictatorul rus spune ca nu are in plan sa cucereasca orașul

14:31, 17.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la finalul vizitei sale de stat in China, ca armata rusa nu intentioneaza sa cucereasca orasul Harkov, capitala regiunii cu acelasi nume din nord-estul Ucrainei, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Rusia, o amenințare existențiala pentru Europa: Se confrunta cu doua razboaie

06:35, 06.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat ca Rusia reprezinta o "amenintare existentiala" pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza...

Borell avertizeaza ca Rusia este o 'amenintare existentiala' pentru Europa: 'Putin nu se va opri in Ucraina'

19:05, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o "amenintare existentiala" pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE.

Josep Borrell avertizeaza ca Rusia e o amenințare existențiala pentru Europa: „Daca va avea succes, Putin nu se va opri in Ucraina”

16:30, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o „amenintare existentiala” pentru Europa, deoarece, daca va avea succes, presedintele rus, Vladimir Putin, nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Josep Borrell considera ca Rusia este o amenintare existentiala pentru Europa

15:10, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o amenintare existentiala pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE.

Serghei Lavrov respinge orice ajutor extern in ancheta atacului de la Moscova: „Ne descurcam si singuri, Occidentul vrea sa-și promoveze versiunea care ii convine”

17:45, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de saptamana trecuta de la sala de concerte Crocus City Hall, din apropiere de Moscova, a declarat marti, 26 martie, șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, denuntand "dublul standard" pe baza caruia acționeaza Occidentul, informeaza…

Seful diplomatiei UE asigura ca un razboi cu Rusia ”nu este iminent” si dezaproba exagerarile care ”sperie inutil populatia”

09:20, 22.03.2024 - Inaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a declarat joi ca un ipotetic razboi al Rusiei impotriva tarilor blocului comunitar „nu este iminent” si a cerut sa inceteze exagerarile pe acest subiect, transmite agentia EFE, informeaza AGERPRES . „Indemnul catre europeni de a fi constienti…

Petro Poroshenko, fost presedinte al Ucrainei: "Vladimir Putin a fost antrenat sa minta"

08:45, 07.03.2024 - Fostul presedinte ucrainean Petro Poroșenko este convins ca amenintarile lui Vladimir Putin fata de tarile care ajuta Ucraina sunt doar minciuni. El a subliniat intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3 CNN ca Occidentul nu trebuie sa se t


Ce parere ai despre aceasta stire?