Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce mesaje emoționante le-au scris concurentelor, iubiții lor pe bagaje. Ce nu s-a văzut la tv

Publicat:

Cocnurentele de la sezonul 6 au fost surprinse placut de iubiții lor. Aceștia au ținut sa le scrie cateva mesaje inedite pe bagajele partenerelor lor pentru a le face o surpriza.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au avut parte de momente emoționante. Cei dragi le-au transmis mesaje de susținere: „Numai lacrimi” / VIDEO

22:20, 14.05.2024 - Semifinala Chefi la cuțite a venit cu o mulțime de surprize pentru concurenți. Aceștia au aflat despre noile reguli, dar au avut parte și de un moment extrem de emoționant. Au primit mesaje din partea celor dragi, iar lacrimile au curs șiroaie.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Ce au scris spaniolii dupa ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG: „ Nu degeaba a fost rezerva in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut”

14:05, 14.04.2024 - Spaniolii au analizat delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG, in returul sferturilor UEFA Champions League. Barcelona - PSG (3-2 in tur) se joaca marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport. Pentru meciul de pe Camp Nou, care…

FOTO: Mesaje emoționante la cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața” de la Targu Mureș

17:06, 31.03.2024 - Cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața", organizat de Protopopiatul Greco-Catolic Targu Mureș, in colaborare cu Protopopiatul Ortodox Targu Mureș, Fundația Buckner – Centrul de Zi- Tarnaveni și Primaria Municipiului Targu Mureș, a reunit sambata, 30 martie, zeci de mureșeni preocupați de soarta…

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.

"Vreau sa se faca bine ca sa fie acolo pentru copiii ei". Mesaje emoționante transmise de britanici prințesei Kate

07:50, 23.03.2024 - Valuri de mesaje au venit imediat dupa ce prințesa Kate a anunțat ca are cancer.  Regele Charles al Marii Britanii, liderii politici britanici și Casa Alba i-au transmis sa se faca bine repede. Și britanicii de rand sunt cu gandul la prințesa de Wales. Videoclipul in care facut anunțul a adunat peste…

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 


Ce parere ai despre aceasta stire?