Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce răspuns a dat Bianca Giurcă, după ce a fost întrebată dacă Marius Moise a căzut în ispită

Publicat:

i-a pus intrebarea pe care toți o așteptau in ediția 9 din sezonul 7 de pe 20 iulie 2023. Iata ce raspuns a oferit concurenta in ceea ce il privește pe .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Noua iubita a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol pe fostul finanțator de la CFR » Fosta ispita de la Insula Iubirii are 28 de ani

13:55, 16.04.2024 - Antonela Patruț, in varsta de 28 de ani, este noua iubita a lui Arpad Paszkany, in varsta de 52 de ani. Omul care a finanțat CFR Cluj a divorțat de Anamaria Feher, in varsta de 32 de ani, dupa un mariaj de 7 ani. Actuala iubita a lui Arpad Paszkany e nascuta in Calarași și e pasionata de calatorii.…

S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Anunțul facut de Radu Valcan: „Plec acasa...” / FOTO

12:40, 23.03.2024 - S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Astfel, sezonul 8 de la Insula Iubirii este gata, iar in acest an va fi difuzat la televizor. Radu Valcan a facut un anunț important pentru fanii emisiunii de la Antena 1. Iata ce a postat prezentatorul TV pe rețelele de socializare!

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurca, adevarul despre viața ei amoroasa. Cum a raspuns intrebata daca are un nou iubit

14:55, 09.03.2024 - Cum a raspuns Bianca Giurca de la Insula Iubirii sezonul 7 intrebata daca are o noua relație. Tanara a fost recent surprinsa in compania unul alt barbat alaturi de care parea extrem de fericita.

Incep filmarile pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Valcan a ajuns deja in Thailanda

12:41, 26.02.2024 - Insula Iubirii se pregateste sa primeasca noi cupluri curajoase si determinate sa traiasca experienta vietii lor, in cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de indragostiti.

Radu Valcan a anunțat, oficial, inceperea filmarilor pentru Insula Iubirii. Mesajul transmis de prezentator, din Thailanda: ”O sa va placa” / FOTO

20:40, 25.02.2024 - Radu Valcan a facut anunțul cu privire la inceperea filmarilor noului sezon la Insula Iubirii. Prezentatorul se afla in Thailanda, loc in care partenerii iși vor testa fidelitatea. Pe rețelele de socializare, a transmis și un mesaj important fanilor, precizand cateva detalii despre emisiune.

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!


Ce parere ai despre aceasta stire?