Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii, 11 august 2023. Ce s-a întâmplat între Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs la bonfire. Au ieșit scântei

Publicat:

și s-au intalnit la un bonfire special in ediția 16 din sezonul 7 de pe 11 august 2023. s-a simțit nevoit sa intervina in discuția acida dintre cei doi. Iata ce s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Anunțul facut de Radu Valcan: „Plec acasa...” / FOTO

12:40, 23.03.2024 - S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Astfel, sezonul 8 de la Insula Iubirii este gata, iar in acest an va fi difuzat la televizor. Radu Valcan a facut un anunț important pentru fanii emisiunii de la Antena 1. Iata ce a postat prezentatorul TV pe rețelele de socializare!

Incep filmarile pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Valcan a ajuns deja in Thailanda

12:41, 26.02.2024 - Insula Iubirii se pregateste sa primeasca noi cupluri curajoase si determinate sa traiasca experienta vietii lor, in cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de indragostiti.

Radu Valcan a anunțat, oficial, inceperea filmarilor pentru Insula Iubirii. Mesajul transmis de prezentator, din Thailanda: ”O sa va placa” / FOTO

20:40, 25.02.2024 - Radu Valcan a facut anunțul cu privire la inceperea filmarilor noului sezon la Insula Iubirii. Prezentatorul se afla in Thailanda, loc in care partenerii iși vor testa fidelitatea. Pe rețelele de socializare, a transmis și un mesaj important fanilor, precizand cateva detalii despre emisiune.

Ce se intampla in casnicia dintre Radu Valcan și Adela Popescu. Sunt impreuna de 14 ani. „Sunt multe provocari, ca in orice relație”

14:30, 23.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna trei copii și o casnicie solida. Radu Valcan se pregatește intens pentru sezonul 8 „Insula Iubirii”.In cadrul unui interviu acordat revistei Unica, prezentatorul de la Antena 1 a spus cat de greu ii este…

Radu Valcan implineste 47 de ani. Cadoul neasteptat pe care i l-a facut Adela Popescu: „Mai ceva ca Alain Delon”

14:11, 08.02.2024 - In ziua in care Radu Valcan implinește 47 de ani, soția sa i-a facut o surpriza ce l-a bucurat, cu siguranța. Adela Popescu a dezvaluit in mediul online cadoul neașteptat pe care i l-a facut prezentatorului Insula Iubirii. Adela Popescu, surpriza inedita in ziua in care Radu Valcan implineste 47 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?